Gratis gesigneerd boek van Twan Huys

Boek tussen 1 maart en 31 mei 2017 een reis bij ons en je krijgt gratis een gesigneerd exemplaar van het boek de Clintons van Twan Huys. Twan Huys vertelt in deze dubbelbiografie alles over het beroemdste politieke echtpaar ter wereld.

De Clintons

William Jefferson Clinton, beter bekend als Bill Clinton, was de 42ste president van de Verenigde Staten. De charismatische en relatief jonge (hij was de op twee na jongste president ooit) Clinton regeerde in de jaren 90, een tijd van economische voorspoed. Een groot smet op zijn verder vrij positief beoordeelde blazoen was de affaire die hij had met Witte Huis-stagiaire Monica Lewinsky. Het Huis van Afgevaardigden begon een afzettingsprocedure tegen Clinton (‘impeachment’), maar hij overleefde de stemming en bleef president. Zijn populariteit bij de kiezer had vrij weinig te leiden onder het schandaal. Maar hoe beïnvloedde het zijn relatie met Hillary Clinton?

In het jaar dat Clintons presidentschap afliep, werd Hillary senator van New York. Ze was de eerste presidentsvrouw die tot een openbaar ambt werd verkozen. Hoewel Hillary Clinton in 2008 verslagen werd in de voorverkiezingen door Barack Obama, werd ze als minister van buitenlandse zaken opgenomen in Obama’s kabinet. In 2016 werd ze presidentskandidaat voor de Democraten, maar moest het uiteindleijk afleggen tegen Republikein Donald J. Trump.

Wat drijft de Clintons? Hoe houden ze zich staande terwijl de hele wereld meekijkt? Twan Huys sprak uitvoerig met het beroemde echtpaar en vertelt hun verhaal.

De Clintons van Twan Huys

Twan Huys

Twan Huys is de presentator van Nieuwsuur en College Tour. Hij was van 1999 tot 2007 correspondent in de Verengide Staten en deed onder andere verslag van de presidentsverkeizingen en de aansalgen in New York. Vorig jaar verscheen van zijn hand het boek De Clintons, een dubbelbiografie over het leven van Bill en Hillary Clinton.

Twan Huys

Boek en krijg een boek!

Tarieven Road Bear 2018 bekend
Bekijk de aanbiedingen
Tarieven Fraserway 2018 bekend
Check de vroegboekkorting
{{javascripts}}