Gratis gesigneerd boek van Twan Huys

Boek in oktober 2017 een reis bij ons en je krijgt gratis een gesigneerd exemplaar van het boek de Clintons van Twan Huys. Twan Huys vertelt in deze dubbelbiografie alles over het beroemdste politieke echtpaar ter wereld.

De Clintons - Twan Huys

Het boek vertelt het verhaal van het beroemdste en meest invloedrijke politieke echtpaar uit de Verenigde Staten: Bill en Hillary Clinton. Hij: het ultieme politieke talent, een van de populairste oud-presidenten, bijna afgezet vanwege zijn ontembare libido. Zij: de bedrogen echtgenote, de gedroomde democratische presidentskandidaat die het aflegde tegen Barack Obama, maar die de eerste vrouwelijke president van Amerika had kunnen worden.

Twan Huys sprak voor dit boek met vrienden, vijanden, adviseurs en ingewijden van de Clintons, zoals David Maraniss en Carl Bernstein, Robert Bennett, Bills advocaat tijdens de seksschandalen; en Dick Morris, voormalig adviseur en nu vijand nummer 1 van de Clintons. Ook sprak hij mensen die zich bijna nooit laten interviewen: Sidney Blumenthal, adviseur en vriend; en Betsey Wright, jarenlang politiek adviseur en vriendin. Bovendien sprak Huys uitgebreid met Bill en Hillary zelf.

Twan Huys

Twan Huys (1964) is presentator van Nieuwsuur en bedenker en presentator van College Tour. Van 1999 tot 2006 was hij voor NOVA correspondent in Amerika. Hij werd in 2011 bekroond met de Sonja Barend Award voor het beste televisie-interview. Van Huys’ vorige boek over Amerika, Ik ben een New Yorker, werden meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

Deze maand: laatste vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
30% korting op Escape campervans in Miami en NYC!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Kom naar onze infodag in Zwolle op zaterdag 24 februari.
Meld je aan
{{javascripts}}