Autoreizen Noordoost-Amerika

Een autoreis in Oost-Amerika is een reis vol afwisseling. Het noordoosten staat bol van historie en prachtige natuur, denk maar aan de overdonderende herfstkleuren in New England. Wil je liever grote steden zien? Neem dan New York City en Washington op in je autorondreis of maak een one-way langs de Oostkust. Hieronder zie je de populairste autoreizen in Oost-Amerika. Je past ze heel gemakkelijk naar wens aan. Advies nodig? Vraag onze reisadviseurs naar een route op maat.

VROEGBOEKKORTING 2016
Boek uiterlijk 29 februari een hotelrondreis en betaal geen boekingskosten.
(Niet geldig bij losse hotelovernachtingen.)

New Englander Autoreis vanuit in

New JerseyConnecticutMassachusettsMaineNew HampshireNew YorkRhode IslandVermont

Maak kennis met New England: een combinatie van historie, cultuur en natuur. Je autorondreis begint in New York City. Vervolgens rijd je door een landschap dat karakteristiek is voor het noordoosten, met kleine stadjes en overdekte bruggen. Breng een bezoek aan Boston, het boegbeeld van New England. In de omgeving vind je verschillende natuurgebieden, waaronder het Acadia National Park, de White Mountains en de Berkshires.

Brooklyn Bridge, New YorkHoneymoon Bridge, JacksonAcadiaOld State House, Boston

Eastcoast Explorer Autoreis van in

Een auto- of camperreis van New York naar het Diepe Zuiden. Onderweg bezoek je veel plaatsen die een belangrijke rol speelden in de geschiedenis van de VS, waaronder Washington en Philadelphia. Naarmate je verder naar het zuiden reist, maak je kennis met de natuur van Shenandoah, de Blue Ridge Mountains en de Great Smoky Mountains. Je reis eindigt in het zonnige Florida.

Boardwalk, FloridaBoone Hall Plantation, Mt. PleasantCapitol Hill, Washington DCStatue of Liberty, New York

Coast to Coast Discovery Autoreis van in

Van de Amerikaanse Oostkust naar de Westkust reizen is voor veel vakantiegangers een langgekoesterde wens. Je rijdt vanaf New York via de Niagara Falls naar Chicago. Daar volg je de legendarische Route 66 dwars over het Amerikaanse continent, waar je de haast eindeloze leegte van het Middenwesten ervaart. Voor dat je jouw reis eindigt in Los Angeles aan de westkust, bezoek je diverse National Parks.

Venice Beach, Los AngelesGrand CanyonNiagara FallsBrooklyn Bridge, New York

Eastern Charms Autoreis vanuit in

OntarioNew JerseyDistrict of ColumbiaDelawareMarylandNew YorkPennsylvaniaVirginiaWest Virginia

Deze autoreis brengt je van het bruisende New York City naar het landelijke Upstate New York en Pennsylvania. De schoonheid van het New York’s Finger Lake district, de spetterende Niagara Falls en Chesapeake Bay wordt gecombineerd met de stadscentra van New York en Washington DC.

Niagara FallsAmish Country, PennsylvaniaJefferson Memorial, Washington DCNew York

Explore the Capital Region Autoreis vanuit Washington in

New JerseyDistrict of ColumbiaDelawareMarylandPennsylvaniaVirginiaWest Virginia

Tijdens deze autoreis kom je meer te weten over de geschiedenis van de Capital Region, de wieg van de huidige Verenigde Staten. Je maakt kennis met Washington DC en historisch belangrijke steden als Philadelphia, Gettysburg, Williamsburg en Charlottesville. Verder bezoek je de rustige Amish-dorpen, de kusten van Maryland en het natuurschoon van de Blue Ridge Mountains in Shenandoah National Park.

WilliamsburgShenandoah, VirginiaWitte Huis, Washington DCGettysburg
Camper wegbrengspecials:
Cruise America
en
Cruise Canada