Kleine camper huren in Amerika

door Irene Hummel do 14 sep. 2017 19:50 bijgewerkt op di 29 okt. 2019 10:40

Als je aan Amerikaanse campers denkt, denk je misschien aan gevaartes zo groot als een vrachtwagen met slide-outs. Maar wist je dat je ook compacte, kleurrijke en wendbare kleine campers kunt huren in Amerika? Deze buscampers of minivans kun je niet alleen makkelijk parkeren, je kunt er ook mee kamperen op de mooiste plekken. Ze zijn allemaal uitgerust met een keukentje en een comfortabel bed. Ideaal voor jouw avontuurlijke roadtrip!

Kleine campers

Tourer van Apollo en Saturn van Star

Camperverhuurders Apollo en Star komen van oorsprong van Down Under, Australië. Beiden verhuren een compacte campervan: Apollo de Tourer en Star de Saturn. Het zijn de kleinste campervans die je bij deze verhuurders kunt huren. Deze campervan mag dan met haar zes meter lengte relatief klein zijn, het is wel van alle gemakken voorzien: behalve een keukentje vind je hier zelfs een badkamer. De campervans zijn geschikt voor twee volwassen. Terwijl je overdag over de brede wegen toert en je maaltijd bereidt in je eigen keuken, bouw je ‘s nachts de zithoek om tot een breed tweepersoonsbed.

Te huur in San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Denver, Seattle, Miami, Orlando en New York

Tourer Apollo en Saturn Star Tourer Apollo en Saturn Star
Saturn Star RV en Apollo Tourer camper Tourer Apollo en Saturn Star RV

De B-21 van Best Time RV

Best Time RV verhuurt in de VS en in Canada de B-21 buscamper. In deze zuinige buscamper kun je met twee personen bivakkeren en het is met een lengte van 21 feet (6,40 meter) een van de ruimste buscampers die je bij ons kunt huren. Het enige nadeel is dat de B-21 vloot bestaat uit diverse types met verschillende floorplans. In één van deze modellen is het tweepersoonsbed slechts 116 cm breed. Da's misschien wel érg cozy. Kijk dus goed naar de specificaties wanneer je geïnteresseerd bent in een buscamper.

Te huur in San Francisco, Los Angeles (deze locatie is vooralsnog niet te boeken in 2020), Las Vegas, Vancouver en Calgary

B-21 Best Time RV B-21 Best Time RV

Mavericks, Santa Cruz en Big Sur campervan van Escape

Geniet van je vrijheid in een Mavericks campervan of Big Sur campervan van Escape Campervans! Saaiheid is uitgesloten, want deze kleurige hipp(i)e busjes zijn bont beschilderd, geen enkele bus is hetzelfde. Perfect voor een stel, groepje vrienden of een gezin dat in is voor een avontuurlijke en back to basic roadtrip (huur dan de rooftop sleeper of een tent erbij). De banken in het busje bouw je in een mum van tijd om tot een riant tweepersoonsbed. In de wat langere Big Sur houd je nog een rij extra stoelen: handig voor je tassen. Verder is er in de beide campers een klein keukentje met twee gaspitjes, koelkastje en een gootsteen. Tot slot biedt Escape de Santa Cruz aan. Dit is de zuinigste en kleinste/kortste camper van Escape. De camper is geschikt voor één of twee personen met weinig bagage.

De Mavericks is te huur op alle locaties in de VS: Atlanta, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Phoenix, Portland, San Francisco en Seattle. De Big Sur is te huur op alle locaties in de VS én ook in Canada (Vancouver en Calgary). De Santa Cruz huur je in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas.

Mavericks Escape Mavericks Escape
Mavericks Escape Mavericks Escape

Jucy Trailblazer van Jucy RV

Opvallend zijn ze zeker, de Jucy Trailblazer buscampers van Jucy RV. Met de felgroen met paarse buscamper manoeuvreer je makkelijk door steden en in de bergen. Bovendien heb je geen grote kampeer- of parkeerplaats nodig. Ondanks haar kleine formaat heeft de Trailblazer verrassend veel voorzieningen. Zo beschikt de kleine keuken over een koelkastje, een fornuis met twee gaspitten en een wasbak met kraan. Aan boord is een tweepersoonsbed, maar ook op het dak, in het 'Penthouse', kun je twee extra slaapplaatsen creëren. De Penthouse is standaard inbegrepen bij de Jucy Trailblazer. Hoef je geen Penthouse, dan kun je de Jucy Wavefarer huren. De Wavefarer is alleen op de drie locaties in Zuidwest-Amerika te huur en heeft dus geen slaapplek op het dak. Ook mag je met de Wavefarer geen one-ways maken.

Te huur in San Francisco, Los Angeles, Las Vegas en Vancouver (Point Roberts)

Trailblazer Jucy RV Trailblazer Jucy RV
Trailblazer Jucy RV Trailblazer Jucy RV

Ruime keus bij Campervan North America

Bij Campervan North America kies je uit vijf verschillende campers die allemaal zeer compact en praktisch zijn ingericht. Door het lage verbruik hebben de campers bovendien minder impact op het milieu en zijn ze makkelijk te besturen. De Edelweiss Campervan is het meest compact van alle modellen van Campervan North America. Het is perfecte combinatie tussen een auto en compacte camper. Ideaal voor de avontuurlijke reiziger. Ondanks zijn afmetingen beschikt deze camper over een verrassend comfortabel bed. Deze camper heeft geen keukentje of badkamer. Een mooi middenmodel is de Treasure Chaser. Dit model heeft een keuken met een kookplaat, koelkast en gootsteen. Deze camper is alleen te huur vanaf 25 jaar. De Clanhauler is de grootste kleine campervan en heeft zelfs een klein badkamertje met toilet en douche.

Te huur in Seattle, Denver, Las Vegas en Bozeman

Campervan North America Treasure Chaser

Buscampers in Canada

Hierboven las je al dat in Canada buscampers te huur zijn bij Best Time RV, Escape en Jucy. Ook Travaland (Era Van, Pro Master Van), Canadream (Deluxe Camper Van), Fraserway (Van Conversion) en Four Seasons (Van Conversion).

De mooiste roadtrips

Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!