Kleine camper huren in Amerika

bijgewerkt op wo 21 dec 2022 16:30

Als je aan Amerikaanse campers denkt, denk je misschien aan gevaartes zo groot als een vrachtwagen met slide-outs. Maar wist je dat je ook compacte, kleurrijke en wendbare kleine campers kunt huren in Amerika? Deze buscampers of minivans kun je niet alleen makkelijk parkeren, je kunt er ook mee kamperen op de mooiste plekken. Ze zijn allemaal uitgerust met een keukentje en een comfortabel bed. Ideaal voor jouw avontuurlijke camperreis door de VS!

Kleine campers huren bij Escape Campervans (USA)

De naam zegt het al: bij Escape huur je campervans. Saaiheid is uitgesloten, want deze kleurige hipp(i)e busjes zijn handbeschilderd door lokale kunstenaars en geen bus is hetzelfde. De kleine campers zijn perfect voor een stel, groepje vrienden of een gezin dat in is voor een avontuurlijke en back to basic roadtrip (huur dan de rooftop sleeper of een tent erbij). Geniet van je vrijheid in een Mavericks campervan of Big Sur campervan. Bij deze twee modellen kun je tussen juni en september een rooftop sleeper (daktent) huren. Dan is er slaapplek voor vier personen. De banken in de busjes bouw je in een mum van tijd om tot een riant tweepersoonsbed. In de wat langere Big Sur houd je nog een rij extra stoelen over wanneer het bed is opgebouwd: handig voor je tassen. Verder is er in de beide campers een klein keukentje met twee gaspitjes, koelkastje en een gootsteen. Tot slot biedt Escape de Santa Cruz campervan aan. Dit is de zuinigste en kleinste/kortste camper van Escape in Amerika. De camper is geschikt voor één of twee personen met weinig bagage. Dit model is beschikbaar in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas.

De Mavericks en Big Sur zijn te huur op alle locaties in de VS. De Santa Cruz huur je in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas.

Mavericks Escape Mavericks Escape
Mavericks Escape Mavericks Escape

Kleine campers huren bij Native Campervans (USA)

Native Campervans verhuurt in het westen van de VS compacte basic campervans. Ze zijn zo groot als een minibus, waardoor ze eenvoudig te besturen zijn en relatief zuinig zijn qua verbruik. Bijzonder aan deze campervans is dat ze beschikken over zonne-energie of een extra accu waardoor je gebruik kunt maken van een ventilator, verlichting, een omvormer of andere apparatuur. Het is daarom niet nodig om een kampeerplek met elektriciteit te verblijven. Native Campervans verhuurt drie modellen, The Smalls is zoals de naam al doet vermoeden het kleinste model en geschikt voor twee personen. Een perfect budgetvriendelijk model voor de avontuurlijke reiziger die graag buiten is. Ook The Biggie is geschikt voor twee personen, maar net wat uitgebreider dan The Small, met een eigen functioneel keukentje in de camper. Het grootste model is The Squad (voor twee of drie personen) met een tweepersoonsbed en eventueel een daktent.

Je huurt deze campervans in Las Vegas, Denver en Salt Lake City

Biggie, Native Squad Native
Biggie, Native The Squad

Kleine campers huren in Canada

Ook in Canada zijn kleine campers te huur. Neem een kijkje bij de verhuurders Canadream (Deluxe Camper Van), Fraserway (Van Conversion) of Four Seasons (Van Conversion).

De mooiste roadtrips met je kleine camper

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan