• Weblog niet gevonden.

Redactionele blogs

Reizigersbeurs 2024

Door Onze redactie op di 26 mrt 2024 14:00:00

Op 23 en 24 maart 2024 organiseerden wij de achtste editie van ons favoriete evenement: de Reizigersbeurs, met als motto 'Reizigers vertellen reizigers'. Ook tijdens deze editie stonden ervaren reizigers achter de stands om hun tips & trucs te delen. Reizigers die nog een mooie reis in het vooruitzicht hebben, konden al hun vragen stellen. Ze kregen waardevolle tips over hun route en over de plekken die ze onderweg niet mogen missen.

Verdeeld over twee dagen stonden meer dan tachtig ervaren reizigers achter hun stand klaar met prachtige verhalen, fotoboeken, souvenirs en slideshows. Wat boffen we toch met zoveel enthousiaste en betrokken reizigers! Sommigen waren er al voor de zevende of achtste keer bij. In deze blog een korte samenvatting en de aftermovie.

Reizigersbeurs Tioga Tours 2024

Top 8 bezienswaardigheden in de Deep South

Door Irene Hummel op di 18 mei 2021 10:43:00 bijgewerkt op za 23 mrt 2024 10:00:00

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het broeierige diepe zuiden van Amerika. Ontdek niet alleen de jazz, blues en country in muzieksteden als Nashville, New Orleans en Memphis, maar trek ook de natuur in en beleef de mysterieuze Smoky Mountains. Je leest het allemaal in onze top 8 bezienswaardigheden in de Deep South!

Zonsondergang in de Smokies

Reis in beeld: rondreis Yukon Canada

Door Lisa Huis in 't Veld op za 16 apr 2022 9:00:00 bijgewerkt op di 19 mrt 2024 9:30:00

Vandaag nemen we je mee op een rondreis dwars door de Yukon. Misschien ken je deze Canadese Territory nog helemaal niet, of rinkelt er ergens in de verte een belletje. De Yukon is een territory in het noordwesten van Canada. Hier is de natuur nog ongerept en ruig, met meer wilde dieren dan mensen. Je treedt er in de voetsporen van Canada's First Nations en (on)fortuinlijke goudzoekers. In deze blog laten we de hoogtepunten zien van een camperrondreis door de Yukon. We volgen de route van camperrondreis The Yukon. Deze rondreis is een suggestie, je kunt 'm helemaal naar wens aanpassen.

rondreis Yukon

We love Philly: de mooiste bezienswaardigheden van Philadelphia

Door Onze redactie op do 7 mrt 2019 10:00:00 bijgewerkt op do 14 mrt 2024 13:19:00

Onze reisadviseurs zijn al jaren dol op 'Philly' vanwege de historische highlights en het knusse centrum vol gezellige terrasjes. Het verbaast ons dus niets, dat Lonely Planet het pasgeleden uitriep tot Beste Amerikaanse stad om in 2024 te bezoeken. In deze blog lees je waarom een bezoek aan Philadelphia altijd een goed idee is, of het nu is als stopover tijdens je vliegreis of als onderdeel van jouw auto- of camperreis door Oost-Amerika.

Love Sign Philadelphia

Top 8 staatsparken in Florida

Door Elske Oldeboer op vr 5 aug 2022 9:00:00 bijgewerkt op zo 10 mrt 2024 9:00:00

Schitterende stranden, adembenemende uitzichten, prachtige natuurgebieden en de aanwezigheid van wilde dieren maken de staatsparken in Florida zeker een bezoek waard. In deze top 8 vind je zwemmen met zeekoeien, te paard over het strand galopperen, kajakken naar een subtropisch eiland en fantastische zonsondergangen.

Amelia Island State Park

Top Trails: Navajo Loop

Door Onze redactie op ma 28 sep 2015 10:00:00 bijgewerkt op za 2 mrt 2024 8:30:00

Je kijkt uit over een hoefijzervormige kloof vol zandstenen muurtjes en grappige rotspilaren die hoodoos heten: welkom in Bryce Canyon National Park (Utah)! Je kunt dit park verkennen via de verharde Rim Road die langs de kloofrand loopt, maar als je goed ter been bent hebben we een betere tip: daal af in de kloof! Via de Navajo Loop en Queens Garden Trail kun je een schitterende wandeling maken door het verrassende rode rotslandschap.

bezienswaardigheen Bryce Canyon National Park

5 x de mooiste hangbruggen van West-Canada

Door Emma Burgers op wo 23 feb 2022 6:30:00 bijgewerkt op di 27 feb 2024 9:00:00

Tussen een zee van groene boomtoppen, of juist op zo’n hoge hoogte dat je eindeloos ver weg kunt kijken: West-Canada telt nogal wat spannende hangbruggen. Heel geschikt voor avonturiers (zonder hoogtevrees) want zo zag je de bossen en bergen van deze populaire Canadese regio nog niet eerder. Of je nou schuifelend stapje voor stapje de brug trotseert, in vliegende vaart eroverheen rent of zonder vrees over de rand naar beneden kijkt: dit zijn onze 5 must-see hangbruggen in West-Canada.

Capilano Suspension Bridge, Vancouver, Credits: Tourism Vancouver
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan