Camperhuur in Amerika en Canada

Een camper huren is ideaal om Amerika of Canada te verkennen: Je hebt veel vrijheid en kunt zowel in de natuur als bij steden overnachten. Voor voordelige camperhuur in Canada of Amerika kun je bij ons terecht, maar ook voor een reis op maat. Deel je wensen en we regelen je camper, vliegtickets, eventuele excursies en hotelovernachtingen. Dat scheelt een hoop gedoe. We zoeken bovendien de voordeligste opties voor je. Om je reis compleet te maken, krijg je een boekje met informatie over bezienswaardigheden en praktische zaken, zoals het huren van een camper.

Verhuurders & modellen

Een camper huren kan in Amerika en Canada bij verschillende verhuurders. Wij doen direct zaken met de belangrijkste aanbieders, zodat je zo voordelig mogelijk huurt. De verhuurders bieden uiteenlopende campermodellen aan, van minibus- tot touringcarformaat. Alle campers hebben een automatische versnellingsbak. De meeste modellen zijn voorzien van douche, toilet en keuken.

Camperhuur Amerika

Camperverhuurders Amerika
Soorten campers Amerika

Camperhuur Canada

Camperverhuurders Canada
Soorten campers Canada

FAQ camperhuur

Veelgestelde vragen over camperhuur

Campermodellen

Campings

Tijdens je vakantie overnacht je op campings. Deze zijn in Amerika en Canada helemaal ingesteld op campers. Er zijn grofweg twee soorten campings: commerciële campings met veel voorzieningen en natuurcampings die vaak op prachtige plaatsen liggen. We kunnen geen campings voor je reserveren, maar geven je hierover wel graag advies. In onze campingdatabase vind je campings in Amerika en Canada, die onze reizigers bezocht en beoordeeld hebben. Lees verder:

Wist je dat je de eerste nacht na je aankomst in Amerika of Canada in een hotel slaapt? Verhuurders staan het niet namelijk toe dat je na een intercontinentale vlucht in een camper gaat rijden. Na je hotelovernachting(en) kun je uitgerust naar het verhuurstation om je camperreis te starten.

Camping camperreis

Wat kost camperhuur?

De kosten voor camperhuur in Amerika of Canada zijn afhankelijk van het type camper, hoe lang je op vakantie gaat en waar je reis begint of eindigt. We denken graag met je mee over de voordeligste reisopties. Omdat we elke reis afstemmen op de wensen van de reiziger en elke reis uniek is, staan er op onze website geen prijzen. Ben je benieuwd wat je vakantie kost? Vul dan gratis en vrijblijvend het offerteformulier in, mail of bel ons en je krijgt binnen één werkdag een kostenoverzicht in je mailbox. Laat je niet afschrikken door het woord "maatwerk": Een reis op maat hoeft niet duurder te zijn dan een 'pakketreis' of zelf geboekte reis!

Twijfel je tussen camperhuur of autohuur? Luister dan naar je gevoel! Qua kosten verschillen ze nauwelijks. Een camper huren is weliswaar duurder dan een auto huren en een camper verbruikt meer brandstof, maar campings zijn een stuk goedkoper dan hotels. Bovendien kun je ervoor kiezen om zelf te koken. In Canada kost benzine ruim de helft van onze prijzen, in Amerika ruim een derde.

Kosten autoreis

Route

Wil je een camper huren in Amerika of Canada, maar zoek je nog een mooie route? Misschien kun je hiermee vooruit:

Route Amerika/Canada-vakantie

Bekijk een camper

Ben je benieuwd hoe een camper er vanbinnen uitziet? Bij ons kantoor in Sint Jansklooster (Overijssel) staat een Amerikaanse camper (C-25). Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Je kunt dan ook in gesprek met een van onze reisadviseurs; deel je wensen en stel je vragen, dan stippelen we samen een route uit die past bij jouw reisgezelschap. Maak wel even een afspraak, dan nemen we alle tijd voor je!

Binnenkijken camper
Camper wegbrengspecials:
Cruise America
en
Cruise Canada