Camperhuur in Amerika en Canada

Een camper huren in Amerika of Canada is ideaal om deze landen te ontdekken. Je mag in Amerika en Canada een camper huren en besturen als je een autorijbewijs (B-rijbewijs) hebt en 21 jaar of ouder bent. We kunnen je helpen met het boeken van een camper, maar ook met het regelen van vliegtickets en een hotel voor de eerste en laatste nacht. We stemmen de reisonderdelen op elkaar af en zoeken de voordeligste reisopties voor je. Als je een camper bij ons boekt, ontvang je uitgebreide informatie over de regio die je gaat bezoeken en krijg je praktische informatie over het rijden in een camper en (het reserveren van) campings.

Camperverhuurders

In Amerika en Canada zijn verschillende camperverhuurders. Wij doen direct zaken met de belangrijkste verhuurders. Daarom kunnen we zo voordelig mogelijk een camper voor je reserveren. De camperverhuurders bieden uiteenlopende soorten campers aan, van minibus- tot touringcarformaat. Alle huurcampers hebben een automatische versnellingsbak en zijn eenvoudig te besturen. Ook is elke camper voorzien van een douche, toilet en keuken.

Amerika:

Canada:

Campermodellen

Wat kost een camperreis?

Hoeveel je campervakantie kost, hangt bijvoorbeeld af van welke camper je kiest, hoelang je op vakantie gaat en waar je reis begint. Wij stellen jouw wensen voorop, geen enkele reis is hetzelfde. We kunnen daarom geen prijzen noemen op onze website. Ben je benieuwd wat jouw droomvakantie kost? Vul dan het offerteformulier in, mail of bel ons en je krijgt binnen één werkdag geheel vrijblijvend een overzicht van de kosten in je mailbox. We denken altijd met je mee over manieren om je vakantie zo voordelig mogelijk te maken. Een op maat gemaakte reis hoeft niet duurder te zijn dan een 'pakketreis' of zelf geboekte reis. Doordat wij direct zakendoen met camperverhuurders in Amerika en canada, kunnen wij bijvoorbeeld gunstige huurprijzen bieden.

In de meeste gevallen zijn de totale kosten van een campervakantie ongeveer hetzelfde als die van een autorondreis met hotels. Een camper huren is weliswaar duurder dan een auto huren en een camper verbruikt meer brandstof, maar campings zijn doorgaans goedkoper dan hotels. Bovendien kun je ervoor kiezen om zelf te koken. Afhankelijk van de grootte van je camper zal het brandstofverbruik gemiddeld 4 tot 6 kilometer per liter zijn. In Canada kost benzine ruim de helft van onze prijzen, in Amerika ruim een derde.

Kosten autoreis

Praktische vragen

Heb je vragen over het huren en besturen van een camper in Amerika of Canada? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen over camperhuur. Staat jouw vraag er niet tussen, bel of mail ons dan.

Route Amerika/Canada-vakantie

Route

Hoe vind je een mooie camperreis?

Campings

De eerste nacht na je aankomst in Amerika of Canada slaap je in een hotel. Camperverhuurders staan het niet toe dat je na een intercontinentale vlucht in een camper gaat rijden. Wil je graag eerst een stad als New York of Los Angeles verkennen, dan kun je meerdere nachten in een hotel slapen voor je de camper ophaalt. We kunnen deze overnachting(en) voor je boeken.

Tijdens je camperreis overnacht je op campings, deze zijn in Amerika en Canada helemaal ingesteld op campers. Er zijn commerciële campings en natuurcampings. Op commerciële campings heeft je camper meestal aansluiting op water, elektriciteit en riolering. Vaak zijn er extra voorzieningen zoals een zwembad en wifi. Natuurcampings hebben minder voorzieningen, maar bevinden zich op prachtige locaties. We reserveren geen campings voor je, maar adviseren je wel uit eigen ervaring over mooie campings en het reserveren daarvan. Lees verder:

Camping camperreis

Bekijk een camper

Ben je benieuwd hoe een camper er vanbinnen uitziet? Bij ons kantoor in Sint Jansklooster (Overijssel) staat een Amerikaanse camper (C25). Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. We gaan dan gelijk met je om de tafel om je te adviseren over je reis naar de VS of Canada. We luisteren naar je wensen en helpen je een route uit te stippelen die het beste bij jou en je reisgezelschap past.

Binnenkijken camper