Infodag Zwolle (Texas Style), zaterdag 16 september 2023

Welkom op deze speciale infodag! Vandaag hebben we onze 'standaard'-presentaties én heel veel leuke extra's! Deze infodag staat geheel in het teken van Texas. Je kunt genieten van live-muziek, BBQ-demo's bijwonen, heerlijke gerechten van de barbecue bestellen én jezelf in Wild West-stijl op de foto zetten. Travel Texas geeft een presentatie over de bezienswaardigheden in de staat Texas (Nederlandstalig).

Lets Texas Je kunt een kijkje nemen in twee campers, een met en een zonder slide-out. Meld je ook aan voor een adviesgesprek om jouw route uit te stippelen en je wensen te bespreken. Uiteraard kan onze reisadviseur gelijk een vrijblijvende offerte maken en/of je reis boeken.

Camper aanwezig: C-25 van Cruise America
Camper aanwezig: C-Large van Fraserway (met slide-out)
Texas Style BBQ (€)
Live-muziek van het trio Backyard Roses

BushKitchen BBQ Texas Style Backyard Roses

Texas Style! Kom naar de BBQ Demo en krijg korting

Vandaag staat Harm-Jan Bloem van BushKitchen voor je klaar om de lekkerste Texas Style-gerechten te bereiden. Je kent hem misschien wel als BBQ-Man van televisieprogramma’s op RTL4, Discovery Channel en 24 Kitchen. Je hebt de keuze uit Sandwich low & slow gegaarde Pulled Pork, een broodje Beef Burger met Texas Rub en saus naar keuze en Sandwich Texas Style Brisket.

Harm-Jan kan ontzettend leuk vertellen en geeft vandaag twee demonstraties weg van circa 20-30 minuten. Leuk extraatje: als je je aanmeldt voor een van de demo's, krijg €3,00 korting op een van de heerlijke gerechten (je betaalt dan €4,50 in plaats van €7,50).

Muziek & verkleedpartij

Het trio Backyard Roses brengt in de Saloon hun Americana- & countrymuziek ten gehore en achterin de grote zaal (bij de camper) staat een Flitskast klaar met een verkleedkoffer vol Western-attributen en -kleding. Je kunt gelijk jouw foto afdrukken (gratis).

De eerste stappen naar jouw droomreis...

Jouw reis begint bij ons in Zwolle. Je proeft letterlijk en figuurlijk alvast de sfeer en komt helemaal in de vakantiestemming. Samen met onze gespecialiseerde reisadviseurs maak je een vliegende start met het uitstippelen van jouw reisavontuur.

Infodag Amerika en Canada diner

Infodag Amerika en Canada

Infodag Amerika en Canada Zion in Utah

Infodag Amerika en Canada Olympic

Programma presentaties:

09:30 - 10:15 West-Canada
10:45 - 11:30 Oostkust & Deep South
10:45 - 11:30 Zuidwest-Amerika
11:30 - 12:00 Texas Style BBQ - Demo door Harm-Jan de BBQ-man
12:30 - 13:30 Texas (door Travel Texas, Nederlandstalig)
12:30 - 13:15 West-Canada
12:30 - 13:00 Texas Style BBQ - Demo door Harm-Jan de BBQ-man
13:30 - 14:00 Texas Style BBQ - Demo door Harm-Jan de BBQ-man
13:45 - 14:30 Zuidwest-Amerika
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}