Infodag Zwolle, 17 oktober 2020 (digitaal jasje)

Update 14 oktober: Na de afkondiging van de nieuwe maatregelen gisteravond, hebben wij besloten dat deze in een andere vorm gegoten moet worden. Hoe jammer we het ook vinden dat er dit weekend geen kopjes koffie in onze Amerikaanse diner worden gedronken, bij ons staat natuurlijk de veiligheid voorop. We zien je graag weer op ons kantoor zodra dit kan. Voor nu hebben we besloten om er een virtuele infodag van te maken. De presentaties worden webinars en de infogesprekken worden zoomcalls.

Had je je al ingeschreven? Dan nemen wij contact met je op!

* In verband met het coronavirus zien onze infodagen er dit najaar iets anders uit. Zo vinden er minder presentaties plaats en halveren we het aantal stoelen in de presentatiezaal om anderhalve meter afstand te waarborgen. Ook het aantal adviesgesprekken is beperkt. Meld je dus snel aan via het onderstaande formulier! Het is overigens ook mogelijk om op een andere dag langs te komen voor een adviesgesprek. Maak hiervoor wel even een afspraak.

Presentaties op de infodagen van Tioga Tours Drink koffie in de diner van Tioga Tours Bekijk een camper op de infodagen van Tioga Tours

Programma presentaties:

10:00 - 10:45 West-Canada
11:00 - 11:45 Zuidwest-Amerika
12:30 - 13:15 West-Canada
13:30 - 14:15 Zuidwest-Amerika
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!