Infodag Zwolle, 21 september 2019

Drink koffie in de Diner, kruip achter het stuur van de echte Amerikaanse camper en schuif aan bij een presentatie over de regio's Zuidwest-Amerika, West-Canada of Deep South en Florida. Ook kun je een korte presentatie bijwonen over hoe wij je helpen bij het voorbereiden van je reis en (op afspraak) een persoonlijk adviesgesprek aangaan met een van onze reisadviseurs om samen je route uit te stippelen. Je kunt tijdens deze infodag een offerte aanvragen, je wensen bespreken of je reis direct boeken. Er zijn Amerikaanse broodjes hotdog te koop. Het is toegestaan om eigen lunchpakketjes mee te nemen.
Camper aanwezig (C-25 van Cruise America)

Let op: op deze dag wordt ook onze bedrijfsfilm opgenomen.


Presentaties op de infodagen van Tioga Tours Drink koffie in de diner van Tioga Tours Bekijk een camper op de infodagen van Tioga Tours

Extra presentaties: Campings in West-Canada

Een must als je een camperreis door West-Canada gaat maken! Op deze infodag zijn er twee speciale presentaties over campings in West-Canada. Wij raden altijd aan om campings in West-Canada van tevoren te (laten) reserveren. We vertellen je waarom dat is en waar je op moet letten. Ook vertellen we je hoe wij jou werk uit handen kunnen nemen. Verder komen er tips voorbij over reizen met een camper in West-Canada en over de regio zelf. Aansluitend is er ruimte om al je camping-gerelateerde vragen te stellen.

Campings in West-Canada

Programma presentaties

09:30 - 10:15 Deep South & Florida
09:30 - 10:15 West-Canada
10:45 - 11:30 Zuidwest-Amerika
11:00 - 11:45 Campings in West-Canada
12:45 - 13:30 West-Canada
13:45 - 14:30 Zuidwest-Amerika
14:15- 15:00 Campings in West-Canada
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!