Reizigersbeurs 2015 in Slot Zeist

Op 29 maart 2015 organiseerden we voor de tweede keer een Reizigersbeurs. Tijdens dit evenement voor en door reizigers bemanden niet onze medewerkers, maar vijftig enthousiaste Reizigers de stands. Zij namen hun eigen fotoboeken, filmpjes, folders en wegenkaarten mee en vertelden beursbezoekers over hun eigen reizen. Ondanks de stormachtige wind en flinke buien, bezochten maar liefst 1400 toekomstige vakantiegangers de beurs in Slot Zeist. Zij konden bij de reizigers terecht voor tips over bijvoorbeeld leuke excursies en mooie routes. Reizigersbeurs 2015

Reisadvies

In andere Slotzalen stonden onze reisadviseurs paraat om praktische vragen van bezoekers te beantwoorden. Ook waren er twee luchtvaartmaatschappijen (Air Canada en Air Transat) en deelde Maple & More Canadese lekkernijen uit. Ook WildWestUSA, USA4ALL en VisitUSA gaven bezoekers informatie over de Verenigde Staten.

Reizigersbeurs 2015

Amerikaanse camper, mega-truck en antieke auto's

De entree op het Slotplein werd gevormd door drie klassieke Amerikaanse auto’s van de Amerikaanse Automobiel Club, een glanzende paarse truck (USA truckverhuur) en een Amerikaanse camper.

Reizigersbeurs 2015

Drukbezochte presentaties

De presentatiezalen stroomden vol met enthousiaste bezoekers die zich hadden opgegeven voor presentaties over diverse regio’s, zoals Zuidwest-Amerika en West-Canada.

Reizigersbeurs 2015

2016

De volgende Reizigersbeurs staat gepland op 20 maart 2016 in Theater-Hotel Gooiland in Hilversum.

Reizigersbeurs 2016