Go Glamping: 5th Wheel Special

Een 5th Wheel Camper van Traveland RV is de ultieme manier van luxe kamperen. Deze ruime trailers hang je achter een full-size pick-up truck, die bij de huurprijs is inbegrepen. Onderweg kun je de trailer op de camping achterlaten en met je 4- of 5-persoons pick-up truck op pad gaan. Je kunt dan makkelijk parkeren in bijvoorbeeld National Parks, stadscentra en supermarkten.

Aanbieding

Huur in 2017 een 5th Wheel Camper en profiteer van een mooie aanbieding:

  • Gratis 2000 km
  • Geldig bij boeken t/m 30 april 2017
  • Deze aanbieding mag met andere aanbiedingen worden gecombineerd.

De 5th Wheels

Huur je een 5th Wheel bij Traveland RV, dan kun je kiezen uit drie verschillende modellen. Alle campers van Traveland RV zijn maximaal één jaar oud. Klik door naar een model voor meer informatie en foto's. Als je een gratis offerte aanvraagt, wordt de korting automatisch door ons verrekend.


29 ft 5th Wheel


29 ft / 8,7 meter

De 29 feet 5th Wheel Camper van Traveland RV is net iets kleiner dan de 30 feet 5th Wheel. Hij biedt plaats aan drie personen. De slaapkamer met vast tweepersoonsbed is afsluitbaar met een schuifdeur. Van de zitbank achterin is een derde bed te maken. De camper heeft een keuken en badkamer. Een pick-up truck is bij de huurprijs inbegrepen. Deze camper is vanaf 1 mei 2017 te huur en nu al te boeken!

Bekijk camper en vraag een offerte

29 ft 5th wheel Traveland

30 ft 5th Wheel29 ft / 8,9 meter

De 30 feet 5th Wheel Camper van Traveland RV is geschikt voor twee volwassen en twee kinderen. De slaapkamer met vast tweepersoonsbed is afsluitbaar met een schuifdeur. Aan boord is een badkamer en een keuken. Een pick-up truck is bij de huurprijs inbegrepen.

Bekijk camper en vraag een offerte

30 ft 5th wheel Traveland

31 ft 5th Wheel Bunk31 ft / 9,6 meter

De 31 feet 5th Wheel van Traveland heeft voldoende ruimte voor twee volwassenen en drie kinderen. Er is een tweepersoonsbed in een afsluitbare slaapkamer. De camper heeft een slide-out voor extra leefruimte. Een pick-up truck is bij de huurprijs inbegrepen.

Bekijk camper en vraag een offerte

31 ft 5th wheel Traveland
Superaanbieding camperhuur Canadream
Bekijk de Voorjaarsspecial