Informatie wegbrengspecial Best Time RV

Hieronder lees je belagnrijke informatie over deze wegbrengspecial. Lees de informatie zorgvuldig door.

 • Voor je de camper ophaalt, moet je dit formulier invullen en naar ons opsturen (inscannen en mailen of per post). Doe dit het liefst uiterlijk vier weken voor vertrek.

Voorwaarden

 • Campervoertuig D-22
 • Ophaallocatie: Middlebury, Indiana
 • Ophaaldata februari: 23 of 24 februari
 • Ophaaldata mei: 17, 18 of 19 mei
 • Inleverlocatie: San Francisco, Los Angeles of Las Vegas
 • Maximale huurperiode: 21 nachten

Inbegrepen

 • Preparation fee
 • Camper- en persooniljke inventarissen
 • 2500 mijl
 • CDW, SLI, VIP-verzekering. Het is mogelijk een Eigenrisicoverzekering af te sluiten. (meer over verzekeringen)
 • tax
 • transfer vanaf Hyatt Regency O'Hare Airport Hotel in Chicago (vertrek: 07:00)

Bij te huren

 • Mijlenpakketten (500 mijlen)

Het is niet mogelijk om GPS, stoeltjes en kinderzitjes bij te huren. Vraag onze reisadviseurs naar de mogelijkheden indien je zelf kinderzitjes mee wilt brengen. Ter plaatse kopen is ook een mogelijkheid.

Transfer

De transfer Is inbegrepen. De transfer vertrekt om 07:00 's ochtends bij Best Western O'Hare Airport Hotel (februari) of Hyatt Regency O'Hare Airport Hotel (mei) in Chicago.
Het adres waar je in Middlebury de camper ophaalt is 423 N Main Street Middlebury, IN 46540.

Online inchecken

Check vier weken van tevoren vast online in. Dit kan door dit check-in formulier in te vullen en naar ons te mailen/sturen.

Camper ophalen

 • Alle bestuurders moeten bij het ophalen van de camper hun rijbewijs en een kopie daarvan meenemen (voor- en achterkant).
 • Bij de reispapieren ontvang je van ons een voucher op vertoon waarvan je de camper meekrijgt. Bij het ophalen van de camper is een borg van $ 1000 verschuldigd. Deze moet je met de creditcard van de hoofdbestuurder voldoen.

Winterizen

Vaak zijn de campers die uit de fabriek komen 'gewinterised'. Dat wil zeggen dat alle watertanks leeg zijn omdat deze kunnen bevriezen bij flinke (nacht)vorst. Je kunt het watersysteem dus niet gebruiken: voor afwassen, douchen en toileteren moet je gebruikmaken van de watervoorzieningen op campings tot de temperaturen boven het virespunt zijn. Gebruik je de watertanks toch en ontstaat er schade aan de leidingen of tanks? Dan worden daarvoor kosten in rekening gebracht. Je krijgt hierover uitleg bij het ophalen van de camper. Zodra je in een warmer gebied komt, kun je de camper laten de-winterizen bij een garage. De kosten hiervoor worden vergoed door Best Time RV. Vraag bij het ophalen naar adressen van garages of bel onderweg de Road Assistance voor informatie.

Problemen/klachten onderweg

Bij een Wegbrengspecial ben jij de eerste die in de gloednieuwe camper rijdt en hem dus 'test'. Als er onderweg technische of mechanische storingen optreden, bel je de 'road assistance' van de verhuurder (zie huurcontract) om te bespreken hoe de problemen het snelst opgelost kunnen worden. Het kan voorkomen dat de reis kort onderbroken moet worden om de problemen te verhelpen. Je hebt geen recht op compensatie voor dit oponthoud. Ook zal de verhuurder je voor vertrek vragen om andere zaken die niet in orde zijn aan hen te melden, zodat zij deze kunnen verhelpen voordat de camper verder verhuurd gaat worden. De verhuurder neemt geen klachten in behandeling over de indeling en kwaliteit van de camper.

Hoe is het weer?

In maart/april is het in de regio rond de fabriek nog winter. Het is vaak nog onder nul, zelfs overdag. Ook kan er sneeuw vallen. Houd er rekening mee dat sommige wegen, campings, bezienswaardigheden en andere toeristische voorzieningen nog niet zijn geopend. Bekijk dus voor je boekt wat een geschikte route is voor deze reisperiode.

Plan je route

Gebruik onze handige routeplanner om je camperroute vanuit Middlebury naar de inleverlocatie uit te stippelen. Kies Chicago als aanvliegplaats, kies je inleverplaats en vul de data in. En plannen maar! Tip: klik in de routeplanner rechts onder de plaatsnaam een aantal keer op het eerste symbooltje en de routeplanner geeft suggesties voor plaatsen waar je binnen een dag naartoe kunt rijden.

Verdere praktische informatie

Algemene informatie over Verzekeringen, de inventarissen en gebruik van de generator lees je hier:

Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
{{javascripts}}