El Monte RV Wegbrengspecial Middlebury

Hieronder vind je extra informatie over de Wegbrengspecials van El Monte RV vanuit Middlebury, Indiana. Lees de informatie zorgvuldig door en zorg ervoor dat je minstens 29(!) dagen voor het ophalen van je camper online een afspraak maakt voor de ophaaltijd!

Inventarissen

Campers worden doorgaans geleverd zonder inventarissen, maar deze kun je uiteraard wel bijboeken. Een inventaris bevat kookgerei, bestek en servies en beddengoed en handdoeken. De persoonlijke inventarissen van El Monte bevatten onder andere twee dekens per persoon. Vanwege mogelijk (zeer) winterse omstandigheden onderweg adviseert El Monte RV om zelf een warme slaapzak mee te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om deze ter plekke te kopen, bijvoorbeeld bij een Walmart of andere (grote) supermarkt. Zorg ook voor voldoende warme kleding en eventueel handschoenen, sjaal en muts.

Campingstoelen en GPS kunnen vooraf worden bijgeboekt. Het is bij de wegbrengspecial van El Monte niet mogelijk om een tuintafel, koffiemachine en broodrooster bij te huren. Je kunt deze wel ter plekke aanschaffen in een grotere supermarkt.

Vooraf: online inchecken

Je moet bij El Monte minimaal 29 dagen voor het ophalen van je camper online inchecken via:

Het is verstandig om vooraf ook vast de instructievideo te bekijken of de handleiding van de camper door te nemen.

Camper ophalen

Tijd en locatie

Je haalt de camper op de campground Elkhart County KOA op. De camping ligt aan 52867 Indiana 13 in de plaats Middlebury in de staat Indiana. Het ophalen kan tussen 09:00 en 16:00. Voor de precieze tijd moet je minstens 29(!) dagen voor de ophaaldatum een afspraak maken via http://myelmonterv.com/check-in.

Vervoer naar de ophaallocatie

Er zijn verschillende manieren om bij de ophaallocatie te komen:

  • Transfer. Je kunt vooraf een transfer bijboeken, zodat je wordt opgehaald bij het Comfort Suite O'Hare Airport Hotel in Chicago en naar de ophaallocatie in Middlebury wordt gebracht. De kosten hiervoor zijn ongeveer $50 per persoon.
  • Autohuur. Huur een auto en rijd naar de ophaallocatie bij Middlebury. Als je de camper hebt ogehaald, kun je de auto weer terugbrengen naar Chicago of inleveren in de buurt (one-way kosten $100). Autohuur kost $30 - $50 en kunnen we ook voor je boeken. Denk eventueel ook aan een tweede bestuurder.
  • Houd er rekening mee dat het in Middlebury één uur later is dan in Chicago!

Borg

Bij het ophalen van de camper wordt $1.000 borg belast op je creditcard. Houd er dus rekening mee dat de bestedingsruimte op je creditcard wellicht kleiner is dan je denkt. De borg zal worden teruggestort wanneer je de camper schoon en schadevrij inlevert op de afgesproken inleverlocatie.

Rijbewijs en paspoort

El Monte raadt aan om kopieën van je rijbewijs en paspoort mee te nemen. De administratie bij het ophalen van de camper zal dan vlotter verlopen. Bij het ophalen van de camper moeten alle bestuurders aanwezig zijn om zich te legitimeren.

Winterized

Als je de camper ophaalt in Middlebury is deze 'winterized'. Dat wil zeggen dat alle watertanks leeg zijn omdat deze kunnen bevriezen bij flinke (nacht)vorst. Je kunt het watersysteem dus niet gebruiken: voor afwassen, douchen en toileteren moet je gebruikmaken van de watervoorzieningen op campings tot de temperaturen boven het virespunt zijn. Gebruik je de watertanks toch en ontstaat er schade aan de leidingen of tanks? Dan worden daarvoor kosten in rekening gebracht. Je krijgt hierover uitleg bij het ophalen van de camper.

Eerste overnachting

El Monte RV raadt aan om na het ophalen van de camper de eerste overnachting op de camping in Elkhart te doen, waar je de camper ophaalt. Er is een speciaal tarief van $23 per camper per nacht. Hoewel de camping officieel alleen van 1 april tot 1 oktober open is, is deze in maart al toegankelijk voor klanten van El Monte RV. Je kunt dus ook in maart gewoon gebruikmaken van de douches en de campingwinkel. Kijk voor meer informatie op: KOA-camping in Elkhart

Camper inleveren

Inleveren van de camper

De transfer voor na het inleveren van de camper is inbegrepen bij de huurprijs. Je wordt dus kostenloos opgehaald bij het verhuurstation en naar het vliegveld gebracht.

Wij verhuizen komend weekend naar Zwolle!
Bekijk ons nieuwe adres
Boek nu je camper voor 2018!
Bekijk de vroegboekacties
Tarieven Fraserway 2018 bekend
Check de vroegboekkorting