Road Bear RV Wegbrengspecial Middlebury

Hieronder vind je extra informatie over de Wegbrengspecials van Road Bear RV vanuit Middlebury, Indiana. Lees de informatie zorgvuldig door en zorg ervoor dat je twee weken voor het ophalen van je camper online incheckt.

Welke camper krijg ik mee?

Road Bear bepaalt de camper die je meekrijgt, dit noemen ze 'Run of Fleet'. Het is in ieder geval een gloednieuwe camper, rechtstreeks uit de fabriek. Het gaat om de volgende modellen: Class C 20-23ft (naar Las Vegas, LA en San Francisco), 21-24ft, 23-26ft en 27-30ft.

Wat is inbegrepen?

Op je nota en voucher staat alles wat is inbegrepen bij je camper: van het aantal mijlen tot inventarissen en verzekeringen.

Wat kan ik bijboeken?

Op het moment van boeken kun je direct de transfer bijboeken van het Best Western O'Hare Hotel naar de fabriek in Middlebury. Je hebt dan gegarandeerd een plek in de bus. Een SLI-verzekering en WIFI-hotspot kunnen eveneens worden bijgeboekt. Ter plaatse kun je campingstoeltjes huren. Je kunt geen extra mijlen bijkopen. Extra gereden mijlen worden betaald bij het inleveren van de camper.

Is online inchecken noodzakelijk?

Ja. Check twee weken van tevoren online in via http://www.roadbearrv.com/check-in. Je hebt hiervoor het reserveringsnummer nodig van Road Bear. Dit nummer staat bovenaan op je campervoucher.

Wat heb ik nodig voor het tekenen van de huurovereenkomst?

Het reserveringsnummer, papierwerk dat je na het online inchecken hebt ontvangen (indien van toepassing), de creditcard van de hoofdbestuurder, de rijbewijzen van de bestuurders en een kopie ervan (voor- en achterkant).

Wanneer teken ik de huurovereenkomst?

Een dag voor het ophalen van de camper is het personeel van Road Bear aanwezig in het Best Western O'Hare (Chicago). Je tekent dan de huurovereenkomst. Informatie hierover staat op de bevestiging die je kreeg bij het online inchecken. Meestal is het personeel aanwezig op zondag t/m donderdag van 15:00-22:00.

Wanneer vertrekt de transfer?

Heb je de Chicago-Middlebury Transfer bijgeboekt? Dan staat de shuttlebus om 8:00 's morgens voor je klaar bij het Best Western O'Hare. Zorg dat je een kwartier voor vertrek aanwezig bent. De transfer naar de camperfabriek in Middlebury duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur.

Wat is het adres van Best Western O'Hare?

Best Western at O'Hare 10300 West Higgins Road Rosemont, IL 60018-3818. Phone: +1-847-296-4471

Kan ik ook op eigen gelegenheid naar de fabriek?

Ja, dat kan. Als je geen transfer hebt bijgeboekt, kun je een auto huren op het vliegveld van Chicago, naar de fabriek rijden, de camper ophalen en de auto vervolgens inleveren op South Bend/Elkhart airport (SBN). Als je online hebt ingecheckt moet je een week voor het ophalen contact opnemen met Road Bear om de pick-uptijd bij de fabriek af te spreken. Je tekent de huurovereenkomst dan pas ter plaatse.

Hoe bereik ik Road Bear?

Je belt Road Bear via +1 (866) 491-9853 of kunt ze mailen op direct@roadbearrv.com (het kan een dag duren voor je antwoord hebt). Voor last minute-vragen kun je bellen naar Road Bear in Chicago, tussen 1 maart en 29 maart: +1 (866) 527-6875 of via ord@roadbearrv.com.

Is de camper winterized?

Ja, de camper is "winterized". Dit betekent dat de watersystemen van de camper leeggemaakt zijn om te voorkomen dat ze bevriezen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het de-winterizen. Dit kun je onderweg laten doen bij een garage zodra de temperaturen boven nul komen. Tot die tijd kun je gebruikmaken van de voorzieningen op de campings. De verhuurder zal hier meer over vertellen en kan je garages aanraden.

Verhuisbericht! Je vindt ons voortaan in Zwolle!
Bekijk ons nieuwe adres
Boek nu je camper voor 2018!
Bekijk de vroegboekacties
Tarieven Fraserway 2018 bekend
Check de vroegboekkorting
{{javascripts}}