Road Bear RV Wegbrengspecial Middlebury

Hieronder vind je extra informatie over de Wegbrengspecial van Road Bear RV vanuit Middlebury, Indiana. Lees deze informatie zorgvuldig door! Het is van groot belang dat je drie weken voor het ophalen van je camper online incheckt!

Welke camper krijg ik mee?

Je kunt een voorkeur aangeven, maar Road Bear bepaalt de camper die je meekrijgt. Dit noemen ze 'Run of Fleet'. Het is in ieder geval een gloednieuwe camper, rechtstreeks uit de fabriek. De volgende modellen doen mee aan de wegbrengspecial:

 • C 21-23ft (geschikt voor max. 4 personen en alleen inleveren in Las Vegas, LA en San Francisco)
 • C 22-24ft (max. 5 personen)
 • C 25-27ft slide-out (max. 5 personen)
 • C 28-30ft slide-out (max. 5 personen)
 • Bekijk de modellen hier

Let op! Road Bear geeft nooit de garantie dat je je voorkeurscamper daadwerkelijk meekrijgt. Op het moment van ophalen kan het model groter of kleiner uitvallen of kan de indeling afwijken. Het model is altijd geschikt voor het aantal geboekte personen. Extra kosten als gevolg van een hoger brandstofverbruik e.d. worden niet vergoed.


Wat is inbegrepen?

Op je nota en voucher staat alles wat is inbegrepen bij je camper: van het aantal mijlen tot inventarissen en verzekeringen.

De huurprijs is inclusief:

 • mijlen (zie hieronder)
 • 1 inventaris per persoon
 • preparation fee
 • one-way fee
 • VIP-verzekering (meer over verzekeringen)
 • GPS
 • sales tax

Mijlen, inbegrepen:

 • max. 7 nachten: 2000 mijl
 • max. 14 nachten: 2500 mijl
 • max. 21 nachten: 3000 mijl
 • max. 28 nachten: 3500 mijl
 • max. 35 nachten: 4000 mijl
 • max. 42 nachten 4500 mijl

Je kunt niet vooraf extra mijlen kopen. Extra gereden mijlen betaal je ter plekke. Dit kost $ 0,45 per mijl (excl. tax).


Wat kan ik bijboeken?

 • Transfer naar de fabriek (verplicht): Zodra je de camper reserveert, moet je ook de transfer van het Best Western O'Hare Hotel (Rosemont, IL) naar de fabriek in Middlebury boeken. Je hebt dan gegarandeerd een plek in de bus. Ter plaatse je transfer regelen is niet meer mogelijk, je moet dan op eigen gelegenheid gaan. Meer info onder 'Transfer'.
 • Een SLI-verzekering (meer over verzekeringen)
 • WIFI-hotspot

Ter plaatse kun je campingstoeltjes huren voor $5 per stuk. Je kunt geen extra mijlen bijkopen. Extra gereden mijlen worden betaald bij het inleveren van de camper. Kinderzitjes en babystoeltjes kun je bij de wegbrengspecial niet huren, deze moet je zelf meebrengen (of ter plekke kopen).


Moet ik online inchecken?

Ja. Check uiterlijk drie weken van tevoren online in via http://www.roadbearrv.com/check-in. Gebruik hiervoor het reserveringsnummer van Road Bear, dit staat bovenaan op je campervoucher! Je moet een geldig e-mailadres invullen, zodat Road Bear jou alvast belangrijke informatie kan doorsturen. Lees deze informatie thuis alvast door: dit scheelt veel tijd bij het ophalen. Ook vraagt Road Bear om je vluchtgegevens. Heb je al eerder de wegbrengspecial van Road Bear gedaan? Meld dit dan bij het online inchecken en de kans is aanwezig dat het ophaalproces dit keer sneller gaat.


Wat heb ik nodig voor het tekenen van de huurovereenkomst?

 • Het reserveringsnummer van Road Bear (zie voucher)
 • Papierwerk dat je na het online inchecken hebt ontvangen
 • Creditcard van de hoofdbestuurder
 • Rijbewijzen van alle bestuurders
 • Kopie van alle rijbewijzen (voor- & achterkant)


Waar overnacht ik?

Road Bear adviseert reizigers van de wegbrengspecial om te overnachten in het Best Western O'Hare in Rosemont. Hier teken je het huurcontract en hier vertrekt ook de shuttlebus.

Adres: 10300 West Higgins Road
Rosemont, Illinois 60018-3818
Telefoonnummer: +1-847-296-4471.

Andere hotels in de buurt zijn het Holiday Inn Express Hotel & Suites Chicgao O'Hare (6600 Mannheim Road) en Sheraton Gateway Suites Chicago O'Hare (6501 N. Mannheim Road). Je moet dan 5 tot 10 minuten lopen of kunt een taxi nemen naar Best Western voor het huurcontract en de shuttlebus (op eigen kosten).


Wanneer teken ik de huurovereenkomst?

De dag voor je de camper ophaalt, is het personeel van Road Bear aanwezig in het hotel Best Western O'Hare in Rosemont, Illinois (Chicago). Je tekent dan alvast de huurovereenkomst. Informatie hierover staat op de bevestiging die je krijgt bij het online inchecken. Meestal is het personeel aanwezig op zondag t/m donderdag van 15:00-22:00.

Als het niet gelukt is om de huurovereenkomst een dag voor vertrek van de shuttlebus te tekenen, ga dan 45 minuten voor vertrek van de shuttlebus naar het hotel. Je krijgt de huurovereenkomst zodat je deze vast kunt lezen, maar de extra formaliteiten worden bij de fabriek afgehandeld. Andere reizigers krijgen dan voorrang bij het instappen in de shuttle en bij het ophalen van de camper.


Wanneer vertrekt de transfer?

Als je de Chicago-Middlebury Transfer hebt geboekt, dan staat de shuttlebus om 07:00 's morgens voor je klaar bij het Best Western O'Hare. Zorg dat je een kwartier voor vertrek aanwezig bent. De rit naar de camperfabriek in Middlebury duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Het tijdverschil tussen de fabriek en Chicago is een uur.


Kan ik ook op eigen gelegenheid naar de fabriek?

Ja, dan moet je een auto huren op het vliegveld van Chicago. Dit kan alleen als er twee mensen in je reisgezelschap een rijbewijs hebben. Je rijdt dan naar de fabriek (2,5-3 uur), haalt de camper op en levert de auto vervolgens in op South Bend/Elkhart Airport (SBN). Ga je op eigen gelegenheid, dan moet je eerst online inchecken en vervolgens één week voor vertrek contact opnemen met Road Bear om de pick-uptijd bij de fabriek af te spreken. Je tekent de huurovereenkomst dan pas ter plaatse. Het tijdverschil tussen de fabriek en Chicago is een uur.


Wat is de procedure in de fabriek?

Houd de getekende huurovereenkomst paraat. Je krijgt dan een uitleg over de camper. Dit gebeurt in groepjes en duurt ongeveer 45 minuten. Je kunt thuis vast de gebruikershandleiding downloaden en bekijken:


Hoe bereik ik Road Bear?

Je belt Road Bear via +1 (866) 249-1119 of +1 (818) 865-2925 of kunt ze mailen op direct@roadbearrv.com. Houd er rekening mee dat het vaak een dag duurt voor je antwoord krijgt in verband met het tijdsverschil. Voor last minute-vragen kun je bellen naar Road Bear in Chicago, tussen 28 februari en 22 maart: +1 (866) 527-6875. Voor meer informatie kun je (vanaf omstreeks januari) kijken op www.roadbearrv.com/ord.


Is de camper winterized?

Ja, de camper is "winterized". Dit betekent dat de watersystemen van de camper leeggemaakt zijn om te voorkomen dat ze bevriezen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het de-winterizen. Dit kun je onderweg laten doen bij een garage zodra de temperaturen boven nul komen. Tot die tijd kun je gebruikmaken van de voorzieningen op de campings. De verhuurder zal hier meer over vertellen en kan je garages aanraden. Schade door bevriezing van de leidingen wordt bij de huurder in rekening gebracht.


Wat doe ik bij problemen/klachten onderweg?

Bij een Wegbrengspecial ben jij de eerste die in de gloednieuwe camper rijdt en hem dus 'test'. Als er onderweg technische of mechanische storingen optreden, bel je de 'road assistance' van de verhuurder (zie huurcontract) om te bespreken hoe de problemen het snelst opgelost kunnen worden. Het kan voorkomen dat de reis kort onderbroken moet worden om de problemen te verhelpen. Je hebt geen recht op compensatie voor dit oponthoud. Ook zal de verhuurder je voor vertrek vragen om andere zaken die niet in orde zijn aan hen te melden, zodat zij deze kunnen verhelpen voordat de camper verder verhuurd gaat worden. De verhuurder neemt geen klachten in behandeling over de indeling en kwaliteit van de camper.


Inleveren van de camper

Je moet de camper inleveren tussen 08:00 en 10:30 (ma-za) op de afgesproken inleverlocatie. Later inleveren kan extra kosten tot gevolg hebben. Bij Road Bear RV zijn transfers per shuttlebus inbegrepen van het verhuurstation naar de luchthaven (in New York alleen Newark) en geselecteerde airport hotels. In Las Vegas zijn er ook transfers mogelijk naar de Strip. De shuttle vertrekt in de regel om 11:00. Zorg dus dat je op tijd op de verhuurlocatie bent om je camper in te leveren. Is er geen transfer mogelijk van de inleverlocatie naar jouw hotel of wil je er geen gebruik van maken? Dan ga je op eigen gelegenheid (en eigen kosten) naar je volgende bestemming.

Bekijk de hotellijst en transfergegevens per inleverlocatie.

Op deze pagina staat ook informatie over online inchecken en ophalen/inleveren: die info geldt voor reguliere boekingen. De regels voor de Wegbrengspecial staan hierboven beschreven.


Hoe is het weer?

In maart is het in en om Middlebury nog winter. Het is vaak nog onder nul, zelfs overdag. Ook kan er sneeuw vallen. Houd er rekening mee dat sommige wegen en voorzieningen in nationale parken nog niet zijn geopend. Informatie daarover vind je op www.nps.gov.


Plan je route

Gebruik onze handige routeplanner om je camperroute vanuit Middlebury naar de inleverlocatie uit te stippelen. Kies Chicago als aanvliegplaats, kies je inleverplaats en vul de data in. En plannen maar! Tip: klik in de routeplanner rechts onder de plaatsnaam een aantal keer op het eerste symbooltje en de routeplanner geeft suggesties voor plaatsen waar je binnen een dag naartoe kunt rijden.


Verdere praktische informatie

Algemene informatie over Verzekeringen, de inventarissen en gebruik van de generator lees je hier:

Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
{{javascripts}}