A-class met slide-out campers per verhuurder

De A-class camper is de grootste en meest luxe camper die je kunt huren. Deze campers hebben altijd één of meer slide-outs. Een slide-out is een uitschuifbaar woongedeelte. A-class campers zijn zeer compleet uitgerust en roepen het echte Noord-Amerikaanse gevoel op. A-class campers zijn geschikt voor maximaal 5 tot 6 personen, afhankelijk van het model.

A-class met slide-out campers van Fraserway

Fraserway is een grote Canadese camperverhuurder die zelf campers bouwt. Dit familiebedrijf legt sterk de nadruk op service en kwaliteit en heeft zes verhuurlocaties. Men heeft een gedeeltelijk Nederlands management. De campers van Fraserway zijn niet ouder dan één jaar.

Fraserway

Familie-camper A3031,8 feet / 9,7 meter

Een grote camper voor het echte Canadese gevoel. Dit model is van alle gemakken voorzien.

Bekijk camper

Fraserway familie-camper A30 slide-out

A-class met slide-out campers van Traveland RV

Traveland RV is een grote Canadese camperverhuurder die veel verschillende campertypes aanbiedt. Je kunt kiezen uit buscampers (enkel nog in 2020), C-klasse campers, A-klasse campers en Fifth Wheels. Alle campers zijn luxe uitgerust. Traveland heeft een verhuurlocatie in Vancouver. Tegen betaling kun je een one-way naar Calgary maken.

Traveland RV

31 ft Class A31,5 feet / 9,6 meter

Reizen in Amerikaanse stijl! Dat kan met de 31 ft A-klasse camper van Traveland. Deze camper is van touringcarformaat en heeft een slide-out. Nieuw in 2019! Er is nu zelfs slaapruimte voor vier volwassenen en twee kinderen. De minimumleeftijd voor het besturen van deze camper is 23 jaar. Model: Premium (2019/2020). Dit model is al te boeken voor 2021.

Bekijk camper

31 ft a-klasse camper Traveland

A-class met slide-out campers van Meridian RV

Meridian RV is een Canadese camperverhuurder met één verhuurlocatie in Vancouver. Er zijn vier modellen te huur, drie C-klasse campers en een A-klasse camper (touringcarformaat). De campers zijn luxe uitgerust met generator, elektrisch zonnescherm, tv en achteruitrijcamera. 95% van de campers is slechts één seizoen oud. Je kunt bovendien vele extra's huren, zoals een koffiezetapparaat en ligstoelen.

Meridian RV

A-Class30,8 feet / 9,4 meter

Hit the road met deze A-klasse camper. Deze camper van touringcarformaat heeft slaapplek voor vier volwassenen (kijk goed naar de afmetingen van de bedden!). Door de twee slide-outs heb je overdag erg veel ruimte in de camper. Uiteraard heeft de camper een volledig ingerichte keuken en badkamer.

Bekijk camper

Meridian A class
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!