Vraag offerte

Apollo

Logo ApolloApollo is van oorsprong een grote Australische camperverhuurder. Apollo heeft een recente vloot (maximaal 2 jaar oud) met luxe uitgeruste campers. Je kunt een camper ophalen of inleveren aan de westkust (Los Angeles, San Francisco en Seattle) of in Las Vegas, Denver, Orlando, Miami, New York of Anchorage.
Let op: Bij Apollo is het niet langer mogelijk de luifels te gebruiken.

Flex-rates

Apollo werkt met het zogenaamde flex-rate-systeem, wat betekent dat de prijzen wekelijks worden aangepast aan de op dat moment geldende vraag/aanbod-situatie. De vuistregel is: hoe eerder je boekt, hoe minder je betaalt.

Bijzonderheden

Het is bij Apollo mogelijk om GPS (TravelTab) en babystoeltjes of kinderzitjes bij te huren. Een belangrijke regel bij Apollo is dat je niet in een camper mag reizen met kinderen jonger dan twee jaar! Ter plekke kun je, indien beschikbaar, campingstoelen en een campingtafel huren. De campers beschikken niet over een luifel. Voor bestuurders van de camper geldt dat het rijbewijs minstens twee jaar voor de ophaaldatum van de camper behaald moet zijn. Apollo staat het verder niet toe dat je in hun campers reist met kinderen jonger dan 2 jaar.

Meer weten over Apollo?

Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie