Vraag offerte

Campermodellen van Apollo

Logo ApolloApollo is van oorsprong een grote Australische camperverhuurder. Apollo heeft een recente vloot (maximaal 3 jaar oud) met luxe uitgeruste campers. Je kunt een camper ophalen of inleveren aan de westkust (Los Angeles, San Francisco en Seattle) of in Las Vegas, Denver, Orlando, Miami, New York of Anchorage.
Let op: Bij Apollo is het niet langer mogelijk de luifels te gebruiken.

Tourer


20,0 - 22,0 feet / 6,1 - 6,7 meter

Nieuw in de vloot van Apollo is de Tourer: een campervan geschikt voor twee personen. Dit is de kleinste camper die je bij Apollo kunt huren. Je kunt deze camper in 2020 huren op locaties in West-Amerika, inclusief Denver en Seattle. De Tourer is niet te huur aan de oostkust of in Alaska. Bij Apollo is het niet mogelijk de luifels te gebruiken.

Bekijk camper

Campervan Apollo

Pioneer


22,0 - 24,9 feet / 6,7 - 7,6 meter

De Pioneer is een compacte camper die je toch de ruimte biedt. Er zijn vijf slaapplaatsen, maar in de meeste modellen zitten maar vier gordels. Daarom is dit model geschikt voor maximaal 4 volwassenen. In 2020 zijn er twee floorplans, waarvan één met slide-out. Dit is het meest voorkomende floorplan. Kijk bij de afbeeldingen. Er kan geen voorkeur worden opgegeven. Bij Apollo is het niet mogelijk de luifels te gebruiken.

Bekijk camper

Apollo Pioneer

Sunrise Escape24,9 - 26,9 feet / 7,6 - 8,2 meter

De Sunrise Escape is een middelgrote camper. Dankzij de uitschuifbare woongedeeltes (slide-out) creëer je op de camping extra leefruimte. Dat maakt de camper geschikt voor vier volwassenen: twee stellen bijvoorbeeld, of een gezin met grote kinderen. <Bij Apollo is het niet mogelijk de luifels te gebruiken.

Bekijk camper

Apollo Sunrise Escape

Eclipse Camper26,9 - 30,8 feet / 8,2 - 9,4 meter

De Eclipse Camper is een middelgrote familiecamper. Er is een grote slide-out die zorgt voor extra bewegingsruimte op de camping. De Eclipse biedt slaapplaatsen voor vier volwassenen en twee kinderen. Het is een ideale camper voor grote gezinnen met grote en kleine kinderen, of voor twee stellen die graag wat privacy willen. Bij Apollo is het niet mogelijk de luifels te gebruiken.

Bekijk camper

Apollo Eclipse Camper

US Wanderer31,8 - 32,8 feet / 9,7 - 10,0 meter

De US Wanderer is de grootste camper die je bij Apollo kunt huren. Er zijn bedden voor vier volwassenen en twee kinderen: één kinderbed meer dan bij de Eclipse Camper. De slide-out creëert extra leefruimte op de camping, waardoor de kinderen elkaar niet in de haren hoeven te vliegen. Bij Apollo is het niet mogelijk de luifels te gebruiken.

Bekijk camper

Apollo US Wanderer

Vraag offerte

Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan