Vraag offerte

Campermodellen van Best Time RV

Logo Best Time RVBest Time RV is een oudgediende in een nieuwe jas. De vroegere, Zwitserse eigenaar van Moturis RV is met enkele investeerders een nieuw camperverhuurbedrijf begonnen. De campers zijn vrijwel nooit ouder dan 2 seizoenen. Een Amerikaanse avontuur met Zwitserse kwaliteit! Best Time RV heeft vier verhuurlocaties in Zuidwest-Amerika en drie in Canada.

Buscamper B-21


19 - 21 ft / 5,9 - 6,4 meter

Deze zuinige buscamper is geschikt voor twee personen. De B-21 buscamper laat zich makkelijk besturen, is zuinig in verbruik en rijdt erg comfortabel. Deze buscamper heeft een minder opvallend uiterlijk dan de vans van Jucy RV en Escape Campervans. Houd rekening met de afmetingen van het bed; in circa 10% van de campers is het bed 116 cm breed. Best Time bepaalt het model bij het moment van ophalen.

Bekijk camper

Best Time RV buscamper B-21

Jeep + Caravan21 ft / 6,4 meter

Wil je graag kamperen in Amerika, maar niet met een grote camper? Dan heeft Best Time RV nu de ideale oplossing voor je: een caravan! Handig met parkeren en navigeren, want je kunt de caravan in grote steden en nationale parken op de camping laten en met de jeep op pad gaan. Met de Jeep mag je rijden op niet-geasfalteerde wegen, mits ze verhard (bijv. gravel) en genummerd zijn. Een B-rijbewijs volstaat voor het rijden met de caravan.

Bekijk camper

Best Time RV

Rooftop camper L-2120 - 21 ft / 6,0 - 6,3 meter

In deze zuinige Rooftop camper is geschikt voor maar liefst vier personen. De L-21 Rooftop buscamper is erg comfortabel, laat zich makkelijk besturen en beschikt over een uitklapbaar slaapgedeelte op het dak. Zeer geschikt voor een gezin met 2 kinderen, maar er kunnen ook 4 volwassenen mee. Dit campertype is alleen beschikbaar in Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Point Roberts (nabij Vancouver) en Phoenix.

Bekijk camper

Best Time RV Rooftop camper L-21

Jeep Explorer JE0 - 14 ft / 0,0 - 4,4 meter

Wil je écht wat unieks beleven? Ga dan nu kamperen in Amerika met een stoere Jeep Wrangler met uitklapbare daktent! Ideaal om op een compacte, comfortabele manier rond te reizen. Handig met parkeren en navigeren, want je kunt op een makkelijke manier de grote steden en nationale parken bezoeken. Met de Jeep mag je rijden op niet-geasfalteerde wegen, mits ze verhard (bijv. gravel) en genummerd zijn.

Bekijk camper

Best Time RV

Jeep HighRoller JH0 - 15 ft / 0,0 - 4,4 meter

Dit is het toppunt van een ruige terreinwagen! Ga nu kamperen in Amerika met een gerestylde, stoere Jeep Wrangler met uitklapbare daktent! Ideaal om op een compacte, comfortabele manier rond te reizen. Handig met parkeren en navigeren, want je kunt op een makkelijke manier de grote steden en nationale parken bezoeken. Het verschil met de Jeep Explorer is dat deze Jeep een gecustomized is met extra grote wielen, Alpine High-End stereo, running boards, extra buitenverlichting en leren bekleding. Een auto voor de échte liefhebber!

Bekijk camper

Best Time RV

Familie-camper E-23


24 ft / 7,3 meter

Deze mid-size camper is de grootste camper van Best Time RV: hij biedt slaapplek aan vijf volwassenen. Er is een vast tweepersoonsbed achterin en in de cabover (boven de bestuurderscabine) kunnen ook twee volwassenen slapen. Van de eethoek is een laatste slaapplek te maken.

Bekijk camper

Best Time RV familie-camper E-23

Vraag offerte

Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie