Vraag offerte

Campermodellen van Best Time RV

Logo Best Time RVBest Time RV is een oudgediende in een nieuwe jas. De vroegere, Zwitserse eigenaar van Moturis RV is met enkele investeerders een nieuw camperverhuurbedrijf begonnen. De campers zijn vrijwel nooit meer dan twee jaar oud. Een uitzondering zijn de Jeeps+Trailers: hiervan komen er enkele uit 2018. Best Time is een Amerikaanse avontuur met Zwitserse kwaliteit! Best Time RV USA heeft verhuurlocaties in San Francisco, Las Vegas, Phoenix en Vancouver (Point Roberts, USA). Best Time RV Canada heeft twee locaties: Vancouver (Delta) en Calgary.

Buscamper B-21


19,4 - 21,0 feet / 5,9 - 6,4 meter

Deze zuinige buscamper is geschikt voor twee personen. De B-21 buscamper laat zich makkelijk besturen, is zuinig in verbruik en rijdt erg comfortabel. Deze buscamper heeft een minder opvallend uiterlijk dan de vans van Jucy RV en Escape Campervans. Houd rekening met de afmetingen van het bed; in circa 10% van de campers is het bed 116 cm breed. Best Time bepaalt het model bij het moment van ophalen.

Bekijk camper

Best Time RV buscamper B-21

Jeep + Caravan21,0 feet / 6,4 meter

Wil je graag kamperen in Amerika, maar niet met een grote camper? Dan heeft Best Time RV nu de ideale oplossing voor je: een caravan! Handig met parkeren en navigeren, want je kunt de caravan in grote steden en nationale parken op de camping laten en met de jeep op pad gaan. Met de Jeep mag je rijden op niet-geasfalteerde wegen, mits ze verhard (bijv. gravel) en genummerd zijn. Een B-rijbewijs volstaat voor het rijden met de caravan.

Bekijk camper

Best Time RV

Jeep Explorer JE


15,7 feet / 4,8 meter

Wil je écht wat unieks beleven? Ga dan nu kamperen in Amerika met een stoere Jeep Wrangler met uitklapbare daktent! Ideaal om op een compacte, comfortabele manier rond te reizen. Handig met parkeren en navigeren, want je kunt op een makkelijke manier de grote steden en nationale parken bezoeken. Met de Jeep mag je rijden op niet-geasfalteerde wegen, mits ze verhard (bijv. gravel) en genummerd zijn. Je hoeft de eerste nacht niet verplicht in een hotel te slapen.

Bekijk camper

Best Time RV

Familie-camper E-24


24,0 feet / 7,3 meter

Deze mid-size camper is de grootste camper van Best Time RV: hij biedt slaapplek aan vijf volwassenen. Er is een vast tweepersoonsbed achterin en in de cabover (boven de bestuurderscabine) kunnen ook twee volwassenen slapen. Van de eethoek is een laatste slaapplek te maken.

Bekijk camper

Best Time RV familie-camper E-24

Vraag offerte

Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!