Camperhuur Best Time RV: verzekeringen

Logo Best Time RVDe camperhuur bij Best Time RV is inclusief CDW- (collision damage waiver) en VIP-verzekering (vacation interruption protection). Er is bij Best Time USA geen verzekering voor bestuurdersaansprakelijkheid inbegrepen. We adviseren daarom om bij ons de eigenrisicoverzekering van Europeesche verzekeringen bij te boeken. Deze verzekering verzekert de door de verhuurder uitgesloten cascoschade en het eigen risico (zie voorwaarden). Ook bevat de verzekering uitgebreide dekking voor bestuurdersaansprakelijkheid.

Als je de verzekering van de Europeesche niet boekt, dan kun je ter plekke kiezen voor de SLI-verzekering van Best Time RV. Bedenk dan wel dat er dan voor de CDW-verzekering een eigen risico geldt van $ 1000 per gebeurtenis.

Informeer bij Tioga Tours naar de mogelijkheden. Let op: voor Best Time RV USA geldt een andere verzekeringsdekking dan voor Best Time RV Canada.

Best Time RV USA

versie sept 2019

Disclaimer
Bovenstaande informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Tioga Tours BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele fouten in deze informatie.

5 oktober infodag Texas Style
met rodeostier en extra presentaties over Texas
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan