Vraag offerte

Britz USA

Logo Britz USABritz USA is onderdeel van Road Bear RV. Je kunt bij Britz een 4-persoons familiecamper huren. De campers zijn één tot twee jaar oud en van alle gemakken voorzien, zoals een grote bagageruimte, generator en luifel.

Bijzonderheden Britz USA

4-persoons campers

De campers van Britz zijn altijd geschikt voor maximaal vier personen. Er worden verschillende campermodellen verhuurd die op elkaar lijken. De lengte van de campers varieert van 6,4 tot 9 meter. Britz bepaalt bij het ophalen welk model je meekrijgt, je kunt geen voorkeur aangeven.

Grote bagageruimte

Britz USA-campers hebben een grote bagageruimte. Je kunt dus eenvoudig je koffers opbergen. Dat is extra handig wanneer je een one-way rijdt en je de camper op een andere plek ophaalt dan waar je hem inlevert.

Grote bagageruimte bij Britz USA

Diverse modellen

Britz USA-campers werkt met verschillende modellen. Je kunt een C-model camper krijgen (met een cab-over) of een B-model (type buscamper). Het zijn dus 2 heel verschillende types die je toegewezen kunt krijgen, waarvan je op voorhand niet weet welke het wordt. Je kunt geen voorkeur aangeven. De prijs is daarom ook wat aantrekkelijker, dan bij een verhuurder met een gegarandeerd model

B-model Britz USA C-model Britz USA

Extra huuropties

Je kunt bij Britz USA het volgende extra huren:

  • Navigatiesysteem (GPS)
  • Klapstoelen (indien voorradig, reserveren is mogelijk)

GPS bij Britz USA

Bekijk de video

Meer weten over Britz USA?

Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan