Vraag offerte

Campermodellen van Campervan North America

Logo Campervan North AmericaCampervan North America biedt campers voor de avontuurlijke reiziger in de Verenigde Staten. Ze hebben vijf campermodellen die allemaal zeer compact en praktisch zijn ingericht. Door het lage verbruik hebben de campers bovendien minder impact op het milieu en zijn ze makkelijk te besturen. Campervan North America heeft locaties in Seattle, Denver, Las Vegas en Bozeman.

Edelweiss


15,4 feet / 4,7 meter

Deze campervan is het meest compact van alle modellen van Campervan North America. Hij is geschikt voor maximaal twee personen van minimaal 21 jaar. Het is de perfecte combinatie tussen een auto en compacte camper. Ideaal voor de avontuurlijke reiziger die graag de combinatie maakt tussen het slapen in een tent, campervan of een hotel.

Bekijk camper

Edelweiss

Bunkhouse


20,0 feet / 6,1 meter

Wanneer de Edelweiss net te klein is voor jou is de Bunkhouse het perfecte alternatief. Hij is geschikt voor maximaal vier volwassenen. De camper heeft een stapelbed achterin de camper en een tweepersoonsbed. Deze camper rijdt heel zuinig en is gemakkelijk te besturen.
Deze camper is alleen te huur vanaf 25 jaar.

Bekijk camper

Bunkhouse

Treasure Chaser


17,7 feet / 5,4 meter

De Treasure Chaser is geschikt voor twee personen. Door zijn praktische indeling biedt deze compacte buscamper verrassend veel ruimte. Daarnaast heeft dit model van Campervan North America een handig ingerichte keuken achterin de camper. Deze camper is alleen te huur vanaf 25 jaar.

Bekijk camper

Treasure Chaser

Two4theRoad


19,7 feet / 6,0 meter

De Two4theRoad campervan is geschikt voor twee personen en van alle gemakken voorzien. Naast een ruim tweepersoonsbed beschikt dit model ook over een toilet en douche een een praktisch keukentje.
Deze camper is alleen te huur vanaf 25 jaar.

Bekijk camper

Two4theRoad

Clanhauler24,0 feet / 7,3 meter

De Clanhauler is de grootste camper van Campervan North America. Hij is geschikt voor twee volwassenen en drie kinderen. De camper is van alle gemakken voorzien en beschikt over een toilet, douche en een keukentje.
Deze camper is alleen te huur vanaf 25 jaar.

Bekijk camper

Campervan North America

Vraag offerte

Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!