Vraag offerte

Jucy RV

Logo Jucy RVDe markante groen met paarse campers van Jucy zijn al een begrip in Nieuw-Zeeland en Australië. Maar nu is Jucy ook beschikbaar in Zuidwest-Amerika en West-Canada. De compacte campervans hebben verrassend veel voorzieningen: naast een keukentje met wasbak is er een tweepersoonsbed en een dvd-speler aan boord. De Jucy-camper rijd relatief zuinig en is gemakkelijk te besturen. De Jucy Trailblazer heeft een rooftop sleeper: een tweepersoonsbed op het dak.

Locaties

Jucy RV verhuurt campers in Zuidwest-Amerika en West-Canada. Je kunt een camper ophalen en inleveren in San Francisco, Las Vegas, Los Angeles en Vancouver. De verhuurlocaties van Jucy zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00. Op zaterdag kun je alleen in de ochtend campers ophalen en inleveren. Op officiële feestdagen zijn alle verhuurstations gesloten.

Vroeg boeken loont!

Jucy RV werkt met een flex-rate-systeem. Dat betekent dat de prijzen wekelijks worden aangepast op basis van de vraag/aanbod-situatie die op dat moment geldt. Hoe meer voertuigen er zijn, hoe lager de prijs! De vuistregel is daardoor: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je camper.

Extra huuropties

Tegen betaling kun je bij Jucy de volgende extra's huren:

  • Campingstoeltjes
  • GPS
  • Babystoeltje of kinderzitje
  • Inventarissen (kook-/eetgerei, beddengoed, handdoeken) en verzekeringen staan standaard in de offerte.

Bekijk de video

Meer weten over Jucy RV?

Deze maand: aflopende vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
10% korting op hotels bij complete autoreizen
Bekijk autoreizen
Kom naar onze infodag op 16 of 28 december.
Meld je aan
Reisinspiratie opdoen in de kerstvakantie? Bezoek onze infodag op donderdag 28 december!
Meld je aan