Vraag offerte

Jucy RV

Logo Jucy RVDe markante groen met paarse campers van Jucy zijn al een begrip in Nieuw-Zeeland en Australië. Maar nu is Jucy ook beschikbaar in Zuidwest-Amerika en West-Canada. De compacte campervans hebben verrassend veel voorzieningen: naast een keukentje met wasbak is er een tweepersoonsbed en een dvd-speler aan boord. De Jucy-camper rijd relatief zuinig en is gemakkelijk te besturen. De Jucy Trailblazer heeft een rooftop sleeper: een tweepersoonsbed op het dak.

Locaties

Jucy RV verhuurt campers in Zuidwest-Amerika en West-Canada. Je kunt een camper ophalen en inleveren in San Francisco, Las Vegas, Los Angeles en Vancouver. De verhuurlocaties van Jucy zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00. Op zaterdag kun je alleen in de ochtend campers ophalen en inleveren. Op officiële feestdagen zijn alle verhuurstations gesloten.

Vroeg boeken loont!

Jucy RV werkt met een flex-rate-systeem. Dat betekent dat de prijzen wekelijks worden aangepast op basis van de vraag/aanbod-situatie die op dat moment geldt. Hoe meer voertuigen er zijn, hoe lager de prijs! De vuistregel is daardoor: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je camper.

Extra huuropties

Tegen betaling kun je bij Jucy de volgende extra's huren:

  • Campingstoeltjes
  • GPS
  • Babystoeltje of kinderzitje
  • Inventarissen (kook-/eetgerei, beddengoed, handdoeken) en verzekeringen staan standaard in de offerte.

Bekijk de video

Meer weten over Jucy RV?

Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Wegbrengspecial Apollo. Huur een gloednieuwe camper al vanaf €1 per dag!
Bekijk de special
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden