Vraag offerte

Jucy RV

Logo Jucy RVDe opvallende groen met paarse campers van Jucy zijn al een begrip in Nieuw-Zeeland en Australië. Sinds kort is Jucy ook beschikbaar in Zuidwest-Amerika. De compacte campervans hebben verrassend veel voorzieningen: naast een keukentje met wasbak is er een tweepersoonsbed en een dvd-speler aan boord. De Jucy-camper rijd relatief zuinig en is gemakkelijk te besturen. De Jucy Trailblazer heeft een rooftop sleeper: een tweepersoonsbed op het dak.

Locaties

Jucy RV verhuurt op dit moment alleen campers in Zuidwest-Amerika. Je kunt een camper ophalen en inleveren in San Francisco, Las Vegas en/of Los Angeles. De verhuurlocaties van Jucy zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00. Op zaterdag kun je alleen in de ochtend campers ophalen en inleveren. Op officiële feestdagen zijn alle verhuurstations gesloten.

Vroeg boeken loont!

Jucy RV werkt met een flex-rate-systeem. Dat betekent dat de prijzen wekelijks worden aangepast op basis van de vraag/aanbod-situatie die op dat moment geldt. Hoe meer voertuigen er zijn, hoe lager de prijs! De vuistregel is daardoor: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je camper.

Extra huuropties

Tegen betaling kun je bij Jucy de volgende extra's huren:

  • Campingstoeltjes
  • GPS
  • Babystoeltje of kinderzitje
  • Inventarissen (kook-/eetgerei, beddengoed, handdoeken) en verzekeringen staan standaard in de offerte.

Bekijk de video

Meer weten over Jucy RV?

Verhuisbericht! Je vindt ons voortaan in Zwolle!
Bekijk ons nieuwe adres
Boek nu je camper voor 2018!
Bekijk de vroegboekacties
Tarieven Fraserway 2018 bekend
Check de vroegboekkorting