Vraag offerte

Jucy RV

Logo Jucy RVDe opvallende groen met paarse campers van Jucy zijn al een begrip in Nieuw-Zeeland en Australië. Sinds kort is de Jucy Trailblazer ook in Zuidwest-Amerika. Deze compacte camper heeft verrassend veel voorzieningen: naast een keukentje is er een tweepersoonsbed en een dvd-speler aan boord. Op het dak bevindt zich een extra tweepersoonsbed: de rooftop sleeper. De Jucy-camper rijd relatief zuinig en is gemakkelijk te besturen.

Locaties

Jucy RV verhuurt op dit moment alleen campers in Zuidwest-Amerika. Je kunt een camper ophalen en inleveren in San Francisco, Las Vegas en/of Los Angeles. De verhuurlocaties van Jucy zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00. Op zaterdag kun je alleen in de ochtend campers ophalen en inleveren. Op officiële feestdagen zijn alle verhuurstations gesloten.

Vroeg boeken loont!

Jucy RV werkt met een flex-rate-systeem. Dat betekent dat de prijzen wekelijks worden aangepast op basis van de vraag/aanbod-situatie die op dat moment geldt. Hoe meer voertuigen er zijn, hoe lager de prijs! De vuistregel is daardoor: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je camper.

Extra huuropties

Tegen betaling kun je bij Jucy de volgende extra's huren:

  • Campingstoeltjes
  • GPS
  • Babystoeltje of kinderzitje
  • Inventarissen (kook-/eetgerei, beddengoed, handdoeken) en verzekeringen staan standaard in de offerte.

Bekijk de video

Meer weten over Jucy RV?

Superaanbieding camperhuur Canadream
Bekijk de Voorjaarsspecial
Kom naar de Reizigersbeurs op 19 maart in Hilversum
Meld je gratis aan