Vraag offerte

Jucy RV

Logo Jucy RVDe opvallende groen met paarse campers van Jucy zijn al een begrip in Nieuw-Zeeland en Australië. Sinds kort is Jucy ook beschikbaar in Zuidwest-Amerika. De compacte campervans hebben verrassend veel voorzieningen: naast een keukentje met wasbak is er een tweepersoonsbed en een dvd-speler aan boord. De Jucy-camper rijd relatief zuinig en is gemakkelijk te besturen. De Jucy Trailblazer heeft een rooftop sleeper: een tweepersoonsbed op het dak.

Locaties

Jucy RV verhuurt op dit moment alleen campers in Zuidwest-Amerika. Je kunt een camper ophalen en inleveren in San Francisco, Las Vegas en/of Los Angeles. De verhuurlocaties van Jucy zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00. Op zaterdag kun je alleen in de ochtend campers ophalen en inleveren. Op officiële feestdagen zijn alle verhuurstations gesloten.

Vroeg boeken loont!

Jucy RV werkt met een flex-rate-systeem. Dat betekent dat de prijzen wekelijks worden aangepast op basis van de vraag/aanbod-situatie die op dat moment geldt. Hoe meer voertuigen er zijn, hoe lager de prijs! De vuistregel is daardoor: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je camper.

Extra huuropties

Tegen betaling kun je bij Jucy de volgende extra's huren:

  • Campingstoeltjes
  • GPS
  • Babystoeltje of kinderzitje
  • Inventarissen (kook-/eetgerei, beddengoed, handdoeken) en verzekeringen staan standaard in de offerte.

Bekijk de video

Meer weten over Jucy RV?

Boek nu je camper voor 2018!
Bekijk de vroegboekacties