Vraag offerte

Jucy RV

Logo Jucy RVDe markante groen met paarse campers van Jucy zijn al een begrip in Nieuw-Zeeland en Australië. Maar Jucy is ook beschikbaar in Zuidwest-Amerika en West-Canada. De compacte campervans hebben verrassend veel voorzieningen: naast een keukentje met wasbak is er bijvoorbeeld ook een dvd-speler aan boord. De Jucy Trailblazer heeft een rooftop sleeper: een tweepersoonsbed op het dak. De camper rijdt relatief zuinig en is gemakkelijk te besturen.

Locaties

In Las Vegas, Los Angeles, San Francisco en Vancouver is de Jucy Trailblazer te huur. De Jucy Wavefarer is niet in Vancouver te huur. De verhuurlocaties van Jucy zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:30. Op zaterdag kun je alleen in de ochtend campers ophalen en inleveren. Op officiële feestdagen zijn alle verhuurstations gesloten.

Vroeg boeken loont!

Jucy RV werkt met een flex-rate-systeem. Dat betekent dat de prijzen wekelijks worden aangepast op basis van de vraag/aanbod-situatie die op dat moment geldt. Hoe meer voertuigen er zijn, hoe lager de prijs! De vuistregel is daardoor: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je camper.

Extra huuropties

Tegen betaling kun je bij Jucy de volgende extra's huren:

  • Campingstoeltjes
  • GPS
  • Babystoeltje of kinderzitje
  • Inventarissen (kook-/eetgerei, beddengoed, handdoeken) en verzekeringen staan standaard in de offerte.

Bekijk de video

Meer weten over Jucy RV?

5 oktober infodag Texas Style
met rodeostier en extra presentaties over Texas
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan