Vraag offerte

Campermodellen van Jucy RV

Logo Jucy RVDe markante groen met paarse campers van Jucy zijn al een begrip in Nieuw-Zeeland en Australië. Maar Jucy is ook beschikbaar in Zuidwest-Amerika en West-Canada. De compacte campervans hebben verrassend veel voorzieningen: naast een keukentje met wasbak is er bijvoorbeeld ook een dvd-speler aan boord. De Jucy Trailblazer heeft een rooftop sleeper: een tweepersoonsbed op het dak. De camper rijdt relatief zuinig en is gemakkelijk te besturen.

Jucy Wavefarer


17,1 feet / 5,2 meter

Sinds kort kun je de campervan van Jucy ook huren zónder rooftop sleeper. Er is één tweepersoonsbed aan boord, wat de Jucy Wavefarer geschikt maakt voor een avontuurlijk stel. De camper rijdt zuinig en gemakkelijk en is voorzien van een koelkastje, gasfornuis en wasbak met kraan. De Wavefarer is niet te huur in Vancouver (Point Roberts), one-ways van/naar deze locatie zijn niet mogelijk..

Bekijk camper

Jucy RV, Jucy Wavefarer USA

Jucy Trailblazer


17,1 feet / 5,2 meter

Deze opvallende buscamper is compact, waardoor hij zuinig rijdt en makkelijk te besturen is. Bovendien zijn er verrassend veel voorzieningen. De kleine keuken beschikt over een koelkast, gasfornuis en wasbak met kraan. Er zijn twee tweepersoonsbedden: eentje in de camper en eentje op het dak. Wij adviseren deze camper voor twee volwassenen.

Bekijk camper

Jucy RV, Jucy Trailblazer USA

Vraag offerte

Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!