Vraag offerte

Campermodellen van Star RV

Logo Star RVBij Star RV huur je een camper die nooit ouder is dan 1 jaar. De camper is bovendien van alle gemakken voorzien. Zo heeft elke camper van Star RV een achteruitrijcamera. Star RV heeft verhuurlocaties in West-Amerika en in Oost-Amerika. Let op: Bij Star RV kun je in 2020 uiterlijk t/m 15 augustus een camper ophalen. Dit i.v.m. het vernieuwen van de vloot. Bij Star is het niet langer mogelijk de luifels te gebruiken.

Saturn


22,0 feet / 6,7 meter

De Saturn is de kleinste camper van Star RV. Het is een campervan voor twee personen. Je kunt deze camper in 2020 alleen nog huren op locaties in West-Amerika, inclusief Denver en Seattle. De Saturn is niet te huur aan de oostkust of in Alaska. Bij Star RV is het niet mogelijk de luifels te gebruiken.

Bekijk camper

Saturn Star RV

Taurus


22,0 - 24,9 feet / 6,7 - 7,6 meter

Dit is de kleinste C-klasse camper die je kunt huren bij Star RV. Er zijn vijf slaapplaatsen, maar in de meeste modellen zitten maar vier gordels. Daarom is dit model geschikt voor maximaal 4 volwassenen. De Taurus camper is een ideale camper voor wie geen joekel wil besturen, maar toch wat leef- en loopruimte wil. Deze camper raden we aan voor een stel of een gezin met jonge kinderen. Bij Star is het niet mogelijk de luifels te gebruiken.

Bekijk camper

Star RV Taurus 22 ft

Tucana24,9 - 26,9 feet / 7,6 - 8,2 meter

De Tucana van Star RV is een middelgrote camper. Er is voldoende ruimte voor twee stellen of een gezin met wat grotere kinderen. Er zijn twee vaste tweepersoonsbedden. De zithoek kun je 's nachts ombouwen tot een kinderbed. Door de slide-out creëer je op de camping extra leefruimte. Bij Star is het niet mogelijk de luifels te gebruiken.

Bekijk camper

Star RV Tucana 25 ft

Cygnus26,9 - 30,8 feet / 8,2 - 9,4 meter

De Cygnus van Star RV is een grote camper. Het is een ideaal vervoermiddel voor een gezin met grote kinderen. Dankzij de slide-out kun je op de camping extra leef- en loopruimte creëren. Ook is er relatief veel opbergruimte. Bij Star is het niet mogelijk de luifels te gebruiken.

Bekijk camper

Star RV Cygnus

Perseus29,9 - 32,8 feet / 9,1 - 10,0 meter

De Perseus is de grootste camper die je bij Star RV kunt huren. De grote camper heeft bedden voor vier volwassenen en drie kinderen. Bij Star is het niet mogelijk de luifels te gebruiken.

Bekijk camper

Star RV Perseus 31 ft

Vraag offerte

Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan