Vraag offerte

Campermodellen van Star RV

Logo Star RVBij Star RV huur je een camper die nooit ouder is dan 1 jaar. De camper is bovendien van alle gemakken voorzien. Zo heeft elke camper van Star RV een achteruitrijcamera. Star RV heeft verhuurlocaties in West-Amerika en in Oost-Amerika.

Saturn


20,0 - 22,0 feet / 6,1 - 6,7 meter

De Saturn is de kleinste camper van Star RV. Het is een campervan voor twee personen. Vanaf 2020 is de Saturn ook beschikbaar in Denver, Seattle, Miami, Orlando en New York. Je kunt deze camper dan op alle locaties huren, behalve in Anchorage.

Bekijk camper

Saturn Star RV

Taurus


22,0 - 24,9 feet / 6,7 - 7,6 meter

Dit is de kleinste C-klasse camper die je kunt huren bij Star RV. Er zijn vijf slaapplaatsen, maar in de meeste modellen zitten maar vier gordels. Daarom is dit model geschikt voor maximaal 4 volwassenen. De Taurus camper is een ideale camper voor wie geen joekel wil besturen, maar toch wat leef- en loopruimte wil. Deze camper raden we aan voor een stel of een gezin met jonge kinderen.

Bekijk camper

Star RV Taurus 22 ft

Tucana24,9 - 26,9 feet / 7,6 - 8,2 meter

De Tucana van Star RV is een middelgrote camper. Er is voldoende ruimte voor twee stellen of een gezin met wat grotere kinderen. Er zijn twee vaste tweepersoonsbedden. De zithoek kun je 's nachts ombouwen tot een kinderbed. Door de slide-out creëer je op de camping extra leefruimte.

Bekijk camper

Star RV Tucana 25 ft

Cygnus27,9 - 30,8 feet / 8,5 - 9,4 meter

De Cygnus van Star RV is een grote camper. Het is een ideaal vervoermiddel voor een gezin met grote kinderen. Dankzij de slide-out kun je op de camping extra leef- en loopruimte creëren. Ook is er relatief veel opbergruimte.

Bekijk camper

Star RV Cygnus

Perseus29,9 - 32,8 feet / 9,1 - 10,0 meter

De Perseus is de grootste camper die je bij Star RV kunt huren. De grote camper heeft bedden voor vier volwassenen en twee kinderen: één kinderbed meer dan bij de Cygnus.

Bekijk camper

Star RV Perseus 31 ft

Vraag offerte

Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie