Vraag offerte

Campermodellen van Best Time RV Canada

Logo Best Time RV CanadaBest Time RV bestaat al enkele jaren in Amerika, maar heeft in 2018 ook haar deuren geopend in Canada. Best Time RV verhuurt kwalitatieve campers die vrijwel nooit ouder zijn dan twee jaar. Een uitzondering zijn de Jeeps+Trailers: hiervan komen er enkele uit 2018. Best Time is een Amerikaanse avontuur met Zwitserse kwaliteit! Best Time RV Canada heeft twee locaties: Vancouver (Delta) en Calgary. Best Time RV USA heeft verhuurlocaties in San Francisco, Las Vegas, Phoenix en Vancouver (Point Roberts, USA).

Buscamper CB-21


19,4 - 21,0 feet / 5,9 - 6,4 meter

Deze zuinige buscamper is geschikt voor twee personen. De CB-21 buscamper laat zich makkelijk besturen, is zuinig in verbruik en rijdt erg comfortabel. Deze buscamper heeft een minder opvallend uiterlijk dan de vans van Jucy RV en Escape Campervans.

Bekijk camper

Best Time RV buscamper B-21

Familie-camper CE-24


24,0 feet / 7,3 meter

Deze mid-size camper is de grootste camper van Best Time RV Canada: hij biedt slaapplek aan 5 volwassenen. Er is een vast tweepersoonsbed achterin en in de cabover (boven de bestuurderscabine) kunnen ook twee volwassenen slapen. Van de eethoek is een laatste slaapplek te maken.

Bekijk camper

Best Time RV familie-camper CE-23

Jeep Explorer CJE


15,7 feet / 4,8 meter

Wil je écht wat unieks beleven? Ga dan nu kamperen in Canada met een stoere Jeep Wrangler met uitklapbare daktent! Ideaal om op een compacte, comfortabele manier rond te reizen. Handig met parkeren en navigeren, want je kunt op een makkelijke manier de grote steden en nationale parken bezoeken. Met de Jeep mag je rijden op niet-geasfalteerde wegen, mits ze verhard (bijv. gravel) en genummerd zijn. Ook fijn: je hoeft de eerste nacht niet in een hotel te slapen.

Bekijk camper

Best Time RV

Jeep + caravan CJ-1921,0 feet / 6,4 meter

Wil je graag kamperen in Canada, maar niet met een grote camper? Dan heeft Best Time RV Canada nu de ideale oplossing voor je: een caravan! Handig met parkeren en navigeren, want je kunt de caravan in grote steden en nationale parken op de camping laten en met de jeep op pad gaan. Met de Jeep mag je rijden op niet-geasfalteerde wegen, mits ze verhard (bijv. gravel) en genummerd zijn. Een B-rijbewijs volstaat voor het rijden met de caravan.

Bekijk camper

Best Time RV

Vraag offerte

Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!