Vraag offerte

Campermodellen van Traveland RV

Logo Traveland RVDe Canadese camperverhuurder Traveland RV heeft een grote vloot met veel verschillende campermodellen. Er is voor ieder reisgezelschap wel een geschikte camper te vinden. De campers zijn luxe uitgerust. De 2019-vloot bestaat alleen uit campers uit 2017. Behalve de A-klasse camper (31 ft) en Fifth Wheels, deze zijn nieuwer (2018/2019 'Premium').

Era Van24 ft / 7,3 meter

De Era Van is een handige buscamper met een aangenaam formaat. De camper is makkelijk bestuurbaar en relatief klein, maar hij beschikt wel over een keukentje en een douche. Deze camper rijdt op diesel.

Bekijk camper

Traveland Era Van 24 ft

Fuse24 ft / 7,3 meter

De Fuse is een combinatie van een busje en een C-klasse camper. Dankzij de slide-out is er een ruim bed voor twee volwassenen. Ook zijn er twee kinderbedden. De Fuse rijdt op diesel.

Bekijk camper

24 ft Fuse Traveland

23 ft Class C24 ft / 7,3 meter

Deze compacte C-klasse camper van Traveland RV heeft vijf slaapplekken: een vast tweepersoonsbed achterin, een tweepersoonsbed in de cabover en de dinette kan worden omgebouwd tot eenpersoonsbed.

Bekijk camper

23 ft C-class Traveland

25 ft Class C Navion25 ft / 7,8 meter

De 25 ft Navion heeft vijf slaapplaatsen voor drie volwassenen en twee kinderen. Dankzij de cab-over is er één slaapplaats meer dan in de Navion iQ. De slide-out biedt extra leefruimte zodat je elkaar op de camping niet in de weg loopt.

Bekijk camper

25 ft Navion Traveland

25 ft Class C Navion iQ25 ft / 7,8 meter

De Navion iQ van Traveland is 7,75 meter lang en heeft twee slide-outs. Hierdoor creëer je op de camping extra leef- en slaapruimte. De camper rijdt op diesel en biedt plaats aan twee volwassenen en een kind.

Bekijk camper

25 ft Navion iQ

25 ft Class C Melbourne0 - 25 ft / 0,0 - 7,7 meter

De 25 ft Melbourne biedt vijf slaapplaatsen, voor drie volwassenen en twee kinderen. Hij rijdt op diesel. De slide-out biedt extra leefruimte zodat je elkaar niet in de weg loopt wanneer je de camper installeert voor een nacht op de camping. Het type AP heeft een groter hoekbed, type LP heeft een grote slide. Je kunt een voorkeur aangeven, maar er is geen garantie dat je dit model daadwerkelijk krijgt.

Bekijk camper

25 ft Traveland

27 ft Class C27 ft / 8,2 meter

De 27 feet C-klasse van Traveland heeft ruimte voor vijf volwassenen. Er is een vast tweepersoons bed achterin en één bed boven de bestuurderscabine. Daarnaast is de zithoek om te bouwen tot een extra slaapplaats.

Bekijk camper

traveland 27 ft c-class

31 ft Class C33 ft / 9,9 meter

Ga je op pad met vier volwassenen of een gezin met vier kinderen? Dan is de 31 ft C-class van Traveland uitermate geschikt! Dit is een van de grootste C-klasse campers die je in Canada kunt huren.

Bekijk camper

Traveland Class C 31 ft camper

32 ft Class C Bunk33 ft / 10,0 meter

Deze 32 ft. camper van Traveland heeft maar liefst negen(!) bedden aan boord. Dit dankzij een vast tweepersoons bed, een bed boven de bestuurderscabine en twee stapelbedden. Nog een extra plekje nodig? Dan bouw je eenvoudig de zithoek om.

Bekijk camper

32ft camper Bunk

31 ft Class A


31 ft / 9,6 meter

Reizen in Amerikaanse stijl! Dat kan met de 31 ft A-klasse camper van Traveland. Deze camper is van touringcarformaat en heeft twee slide-outs. Er is slaapruimte voor twee volwassenen en twee kinderen.

Bekijk camper

31 ft a-klasse camper Traveland

30 ft 5th Wheel29 ft / 8,9 meter

De 30 feet 5th Wheel Camper van Traveland RV is geschikt voor twee volwassen. Op de slaapbank zou nog één volwassene passen, of twee kleinere kinderen. De slaapkamer met vast tweepersoonsbed is afsluitbaar met een schuifdeur. Aan boord is een badkamer en een keuken. Een pick-up truck is bij de huurprijs inbegrepen. De maximumleeftijd voor bestuurders is 68 jaar. Een B-rijbewijs volstaat.

Bekijk camper

30 ft 5th wheel Traveland

31 ft 5th Wheel Bunk31 ft / 9,6 meter

De 31 feet 5th Wheel van Traveland heeft voldoende ruimte voor vier volwassenen of twee volwassenen en drie (kleine) kinderen. Er is een tweepersoonsbed in een afsluitbare slaapkamer. De camper heeft een slide-out voor extra leefruimte. Een pick-up truck is bij de huurprijs inbegrepen. De maximumleeftijd voor bestuurders is 68 jaar. Een B-rijbewijs volstaat.

Bekijk camper

31 ft 5th wheel traveland

Vraag offerte

Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie