Vraag offerte

Campermodellen van Traveland RV

Logo Traveland RVDe Canadese camperverhuurder Traveland RV heeft een grote vloot met veel verschillende campers. De campers zijn luxe uitgerust en nooit ouder dan één jaar.

Era Van24 ft / 7,3 meter

De Era Van is een handige buscamper met een aangenaam formaat. De camper is makkelijk bestuurbaar en relatief klein, maar hij beschikt wel over een keukentje en een douche. Deze camper rijdt op diesel.

Bekijk camper

Traveland Era Van 24 ft

Fuse24 ft / 7,3 meter

De Fuse is een combinatie van een busje en een C-klasse camper. Dankzij de slide-out is er een ruim bed voor twee volwassenen. Ook zijn er twee kinderbedden. De Fuse rijdt op diesel.

Bekijk camper

24 ft Fuse Traveland

23 ft Class C24 ft / 7,3 meter

Deze compacte C-klasse camper van Traveland RV heeft vijf slaapplekken: een vast tweepersoonsbed achterin, een tweepersoonsbed in de cabover en de dinette kan worden omgebouwd tot eenpersoonsbed.

Bekijk camper

23 ft C-class Traveland

25 ft Class C Navion iQ25 ft / 7,8 meter

De Navion iQ van Traveland is 7,75 meter lang en heeft twee slide-outs. Hierdoor creëer je op de camping extra leef- en slaapruimte. De camper rijdt op diesel en biedt plaats aan twee volwassenen en een kind.

Bekijk camper

25 ft Navion iQ

25 ft Class C Navion25 ft / 7,8 meter

De 25 ft Navion heeft vijf slaapplaatsen voor drie volwassenen en twee kinderen. Dankzij de cab-over is er één slaapplaats meer dan in de Navion iQ. De slide-out biedt extra leefruimte zodat je elkaar op de camping niet in de weg loopt.

Bekijk camper

25 ft Navion Traveland

27 ft Class C


27 ft / 8,3 meter

De 27 feet C-klasse van Traveland heeft ruimte voor vier volwassenen. Er is een vast tweepersoons bed achterin en één bed boven de bestuurderscabine. Daarnaast is de U-vormige zithoek om te bouwen tot een extra slaapplaats.

Bekijk camper

traveland 27 ft c-class

29 ft Class A30 ft / 9,1 meter

Rondreizen zoals de Canadezen dat zelf doen! Deze 29 ft-camper A-klasse camper van Traveland is een grote en luxe camper met twee slide-outs. De camper is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen en is van alle gemakken voorzien.

Bekijk camper

29 ft a-klasse camper Traveland

31 ft Class C33 ft / 9,9 meter

Ga je op pad met vier volwassenen of een gezin met vier kinderen? Dan is de 31 ft C-class van Traveland uitermate geschikt! Dit is een van de grootste C-klasse campers die je in Canada kunt huren.

Bekijk camper

Traveland Class C 31 ft camper

31 ft Class A31 ft / 9,5 meter

Reizen in Amerikaanse stijl! Dat kan met de 31 ft A-klasse camper van Traveland. Deze camper is van touringcarformaat en heeft twee slide-outs. Er is slaapruimte voor twee volwassenen en twee kinderen.

Bekijk camper

31 ft a-klasse camper Traveland

32 ft Class C Bunk33 ft / 10,0 meter

Deze 32 ft. camper van Traveland heeft maar liefst negen(!) bedden aan boord. Dit dankzij een vast tweepersoons bed, een bed boven de bestuurderscabine en twee stapelbedden. Nog een extra plekje nodig? Dan bouw je eenvoudig de zithoek om.

Bekijk camper

32ft camper Bunk

30 ft 5th Wheel29 ft / 8,9 meter

De 30 feet 5th Wheel Camper van Traveland RV is geschikt voor twee volwassen en twee kinderen. De slaapkamer met vast tweepersoonsbed is afsluitbaar met een schuifdeur. Aan boord is een badkamer en een keuken. Een pick-up truck is bij de huurprijs inbegrepen. Een pick-up truck is bij de huurprijs inbegrepen. De maximumleeftijd voor bestuurders is 68 jaar.

Bekijk camper

30 ft 5th wheel Traveland

31 ft 5th Wheel Bunk31 ft / 9,6 meter

De 31 feet 5th Wheel van Traveland heeft voldoende ruimte voor twee volwassenen en drie kinderen. Er is een tweepersoonsbed in een afsluitbare slaapkamer. De camper heeft een slide-out voor extra leefruimte. Een pick-up truck is bij de huurprijs inbegrepen. Een pick-up truck is bij de huurprijs inbegrepen. De maximumleeftijd voor bestuurders is 68 jaar.

Bekijk camper

31 ft 5th wheel traveland

Vraag offerte

Deze maand: aflopende vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
10% korting op hotels bij complete autoreizen
Bekijk autoreizen
Kom naar onze infodag op 16 of 28 december.
Meld je aan
Reisinspiratie opdoen in de kerstvakantie? Bezoek onze infodag op donderdag 28 december!
Meld je aan