Vraag een vrijblijvende offerte

Camper huren Oost-Canada

Wil je meer weten over een camper huren in Oost-Canada? Kijk niet verder! Wij werken al twintig jaar lang met de beste camperverhuurders in Canada en bieden scherpe prijzen. Je hebt de keuze uit verschillende verhuurders, campermodellen en routes. Onze reisadviseurs gaan ook geregeld die kant op om jou uit eerste hand tips te geven en goed mee te kunnen denken over je eigen droomroute.

Snel naar

Camperhuur Oost-Canada Camperhuur Oost-Canada

Veelgestelde vragen camperhuur Oost-Canada

Camper of auto huren in Oost-Canada?

Net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Waar de ene persoon de flexibiliteit van een auto fijn vindt, geniet de ander juist van het gemak van een eigen huisje op wielen. In Oost-Canada kan je zowel met een auto als met een camper prima reizen. Hier vind je een mooie afwisseling van natuur en steden. Met een camper kan je midden in de mooie natuur staan terwijl het bij de steden ideaal is als je een hotel in het centrum hebt. Er is voor beide manieren van reizen dus wat te zeggen. Lees ook nog onze blog over de voor-en nadelen van autoreizen en camperreizen. Misschien helpt het bij het maken van een keuze.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

In Oost-Canada werken wij met alle grote en betrouwbare camperverhuurders samen. Zo heb je niet alleen de keuze uit verschillende verhuurders maar ook uit verschillende modellen. Wil je een compact model of een grote familiecamper, een eenvoudige of luxe camper, een gloednieuwe camper of mag deze al een paar jaren meegaan? De keuze is reuze! Maar hierdoor kan je wel precies die camper huren die bij jou past. Bovendien vergelijken wij alle camperverhuurders met elkaar zodat je ook de beste prijs krijgt. De meeste camperverhuurders hebben een locatie in Toronto, maar sommige zitten ook in Montreal of Halifax gevestigd.

Welke campers kan ik huren in Oost-Canada?

In Oost-Canada zijn de campers in alle soorten en maten te huur. Denk aan een compacte campervan, een familiecamper van 'slechts' 7,5 meter lang, of American style touringcars. Alle campers zijn voorzien van een keukentje, douche en toilet, met uitzondering van de wat kleinere campervans. Sommige campers hebben een slide-out voor nog meer woongemak op de camping of een luifel voor de warme zomermaanden.

Kan ik kleine campers huren in Oost-Canada?

Er zijn zeker compacte campers in Oost-Canada te huur. Het kleinste campermodel is een campervan of buscamper. Deze modellen zijn compact, wendbaar en zuinig. Je kan een campervan bij Canadream, Four Seasons en Fraserway huren.

  • Bekijk de Deluxe Camper Van DVC van Canadream, in Oost-Canada onder andere te huur in Toronto.
  • Bekijk de indeling en faciliteiten van alle campervans in Oost-Canada.

Kan ik een camper huren in Canada van oost naar west?

Dat is mogelijk. Dit betreft dan een one-way: je levert de camper op een andere plek in dan waar je hem hebt opgehaald. Je mag dus ook je huurcamper van bijvoorbeeld Oost-Canada naar een van de locaties in West-Canada brengen. Een voorwaarde is natuurlijk wel dat de betreffende camperverhuurder op beide plekken een verhuurlocatie heeft. Houd er rekening mee dat de verhuurders vaak wel hoge one-way toeslagen rekenen en dat de mooiste bezienswaardigheden juist in het westen en in het oosten liggen.

Kan ik ook een camper huren in Canada en naar Amerika rijden?

Absoluut! Huur gerust een camper in Oost-Canada en steek de grens over naar Amerika. Het kan zijn dat er een toeslag geldt voor het reizen in Amerika, dit verschilt per verhuurder. Ook belangrijk om te weten is dat je de camper in hetzelfde land moet ophalen als inleveren. Haal je de camper op in Toronto? Dan zal je de camper aan het einde van de reis ook weer in Toronto of een andere plaats in Canada moeten inleveren.

Waar vind ik nog meer info over camperhuur in Oost-Canada?

Er is nog veel meer belangrijke informatie om te weten als je een camper wilt huren in Oost-Canada. Lees verder bij onze vraagbaak met informatie over verzekeringen, reizen met kinderen, borg, rijbewijzen et cetera.

Vraag een vrijblijvende offerte
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}