Campings in Amerika en Canada

Als je een reis bij ons boekt, helpen we je graag met het uitzoeken van je campings. Door onze eigen reiservaring kennen we veel campings in Amerika en Canada. We adviseren je over welke campings je kunt kiezen en hoe je ze zelf kunt reserveren. Vooral in het hoogseizoen en met name in de nationale parken is dit belangrijk om zeker te zijn van een slaapplaats. Als je een reis bij ons boekt, ontvang je een informatieboekje over de regio waar je naartoe gaat. Hierin vermelden we campingadressen bij populaire plaatsen en bezienswaardigheden.

Campings West-Canada reserveren via Tioga Tours

Alleen voor de regio West-Canada kunnen we via een lokale specialist campings voor jouw route reserveren. Zij verzorgen, naast het reserveren van jouw campingplek, ook een uitgebreid routeboek. Je kunt ze in geval van nood ter plaatse bereiken en je krijgt toegang tot een speciale app met tips en informatie. Er wordt een vast tarief per nacht berekend, welke hoger ligt dan het campingtarief. Je bent dus voordeliger uit als je zelf de reservering maakt, maar dan heb je niet het gemak en de extra service die zij je kunnen bieden. Aan jou de keuze!

Campings vinden

Onze klanten beoordelen de campings waar ze zijn geweest. Dankzij hen hebben we een campingdatabase met honderden campings. Via de kaart of de zoekbalk kun je locaties vinden waar jij graag wilt kamperen. Bij elke camping vind je adresgegevens, info over de aanwezige faciliteiten en beoordelingen van andere reizigers.

Campingplanner: Snel campings aan je route toevoegen

Heb je een voorbeeldroute gekozen of zelf een route gemaakt? Je kunt met één druk op de knop zien welke campings er op jouw route liggen. Hoe?

  • Open de voorbeeldroute die jij wil gaan rijden, selecteer het juiste aantal dagen en klik in het linker menu op 'Campingplanner'
  • Ben je klaar met het bouwen van je route in de routeplanner? Klik dan onderaan op de blauwe knop 'Opslaan & bekijk samenvatting', vervolgens klik je in het linkermenu bovenaan op 'Campingplanner'

Zo vind je de campingplanner: (klik op de afbeelding om te vergroten)

Campings in Canada en Amerika Campings in Canada en Amerika

Veelgestelde vragen over campings

Veelgestelde vragen over campings in Amerika en Canada en het reserveren van campings zijn verzameld in onze vraagbaak. Wil je weten hoe je geschikte campings vindt, hoe je korting krijgt of wat een 'hook-up' is? Grote kans dat het antwoord op je vraag ertussen staat.

Kamperen met een tent

Voor avontuurlijke reizigers of vakantiegangers met een kleiner budget is een vakantie met auto en tent een goede optie. De huur van een auto is vaak veel goedkoper dan de huur van een camper. Bovendien is een overnachting met tent meestal goedkoper dan een hotelovernachting. Ook bespaar je met een auto benzinekosten, want een auto verbruikt minder dan een camper.

Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!