Campings in Amerika en Canada

Als je een reis bij ons boekt, helpen we je graag met het uitzoeken van je campings. Door onze eigen reiservaring kennen we veel campings in Amerika en Canada. We adviseren je over welke campings je kunt kiezen en hoe je ze reserveert. Vooral in het hoogseizoen en met name in de nationale parken is dit belangrijk om zeker te zijn van een slaapplaats. Als je een reis bij ons boekt, ontvang je een informatieboekje over de regio waar je naartoe gaat. Hierin vermelden we campingadressen bij populaire plaatsen en bezienswaardigheden.

Campings vinden

Onze klanten beoordelen de campings waar ze zijn geweest. Dankzij hen hebben we een campingdatabase met honderden campings. Via de kaart of de zoekbalk kun je locaties vinden waar jij graag wilt kamperen. Bij elke camping vind je adresgegevens, info over de aanwezige faciliteiten en beoordelingen van andere reizigers.

Campingplanner: Snel campings aan je route toevoegen

Heb je een voorbeeldroute gekozen of zelf een route gemaakt? Je kunt met één druk op de knop zien welke campings er op jouw route liggen. Hoe?

  • Open de voorbeeldroute die jij wil gaan rijden, selecteer het juiste aantal dagen en klik in het linker menu op 'Campingplanner'
  • Ben je klaar met het bouwen van je route in de routeplanner? Klik dan onderaan op de blauwe knop 'Opslaan & bekijk samenvatting', vervolgens klik je in het linkermenu bovenaan op 'Campingplanner'

Zo vind je de campingplanner: (klik op de afbeelding om te vergroten)

Campings in Canada en AmerikaCampings in Canada en Amerika

Veelgestelde vragen over campings

Veelgestelde vragen over campings in Amerika en Canada en het reserveren van campings zijn verzameld in onze vraagbaak. Wil je weten hoe je geschikte campings vindt, hoe je korting krijgt of wat een 'hook-up' is? Grote kans dat het antwoord op je vraag ertussen staat.

Kamperen met een tent

Voor avontuurlijke reizigers of vakantiegangers met een kleiner budget is een vakantie met auto en tent een goede optie. De huur van een auto is vaak veel goedkoper dan de huur van een camper. Bovendien is een overnachting met tent meestal goedkoper dan een hotelovernachting. Ook bespaar je met een auto benzinekosten, want een auto verbruikt minder dan een camper.

NIEUW! Voordelige camperwegbrengspecials El Monte en Road Bear maart/april 2019
Info & prijzen (op = op)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!
Boek nu al je camper voor 2019
Vroegboekkortingen tot 17%
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata