Vraag offerte

Moore Ranch

Wanna feel like a cowboy or cowgirl? Bezoek dan de Moore Longhorn Ranch op de prairie ten zuidoosten Dodge City, Kansas! Op deze veeboerderij maak je kennis met het onvervalste boerenleven. Je ontwaakt bij zonsopgang door het kraaien van de haan en schuift aan bij de ranch-familie voor een stevig ontbijt. Dan help je met het zadelen van de paarden en trek je erop uit: je verplaatst het vee of draaft over de prairie op zoek naar wilde dieren. Soms moet je helpen bij het repareren van hekken of de geboorte van een kalf. Op andere dagen worden de langhoornkoeien gebrandmerkt. De dag wordt afgesloten met een huisgemaakte maaltijd en een avond bij het kampvuur. Daarbij word je omringd door een landschap vol beboste bergen, rotsachtige hellingen en beekjes. Je verblijft in een comfortabele cabin en kunt genieten van huisgemaakte maaltijden. Je draait echt mee in het boerenleven; dit is geen gastenranch. Wees je ervan bewust dat er tijdens cattle drives niemand op de ranch is om gasten te ontvangen als je je daar niet voor aangemeld hebt. Wees er zeer vroeg bij met reserveren!

01 jan. 2017 - 31 dec. 2017

De minimale verblijfsduur is 7 nachten

Aankomst en start van programma alleen op zaterdag. Houd er rekening mee dat je bijna de hele dag bezig bent met paardrijden en werken op de ranch.

Start programma

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Paardrijden

Je rijdt tenminste 1x per dag paard.

Afhankelijk van de hoeveelheid werk op de ranch, rijd je een paar uur per dag.

Je krijgt een eigen paard toegewezen.

Afhankelijk van de vaardigheden van de ruiter

Inbegrepen

 • Activiteiten (op de ranch)
 • Diner
 • Fooien
 • Lunch
 • Ontbijt
 • Paardrijden

Alcoholische dranken zijn niet verkrijgbaar op de ranch, deze mag je wel zelf meebrengen. Munitie (voor wie wil schieten) en een dagtocht naar Dodge City zijn niet inbegrepen.

Activiteiten

  Bezoek op zaterdag 21 oktober (in de herfstvakantie) onze
  speciale infodag Reizen met Kinderen in Zwolle!
  Kom op zondag 22 oktober naar onze
  Roadshow in Breda!
  Camperaanbieding West-Canada, vertrek mei 2018
  Zeer scherpe prijzen, boeken t/m 20 oktober