airberlin

De gerenommeerde luchtvaartmaatschappij airberlin is qua grootte de nummer twee van Duitsland en een van de toonaangevende luchtvaartmaatschappijen in Europa. Het aanbod bestaat uit vluchten naar fantastische bestemmingen over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten en Canada.

Air Berlin

Met airberlin non-stop naar de VS

De Verenigde Staten nemen in het vluchtaanbod van airberlin een belangrijke plaats in. U kunt uit tal van vluchten kiezen. Vanaf Düsseldorf Airport wordt frequent en non-stop gevlogen naar:

  • Los Angeles
  • San Francisco
  • Boston
  • New York
  • Miami
  • Fort Myers
  • Orlando (m.i.v. de zomer van 2017)

Air Berlin vlucht VS Canada

Combinatievluchten: voor bestemmingen door het hele land

Doordat airberlin lid is van de mondiale luchtvaartalliantie oneworld® zijn ook combinatievluchten met airberlin en alliantiepartners zoals American Airlines verkrijgbaar. Op deze manier liggen vele bestemmingen verspreid over de VS en Canada (Montreal en Toronto) binnen handbereik.

Air Berlin vlucht VS Canada

Ontspannen vertrek vanaf Düsseldorf

airberlin vertrekt vanaf Düsseldorf Airport (DUS). De overzichtelijke, moderne luchthaven ligt vlak over de grens en is goed bereikbaar. Treinreizigers zijn bij NS International in de gelegenheid v.a. € 19 een kaartje te kopen voor de reis naar de luchthaven. Automobilisten kunnen hun auto voordelig kwijt op de parkeerplaatsen met het zogenaamde lang-parkeren-bespaar-tarief.

Air Berlin vlucht VS Canada

Voordeel in vakantietijd

De vakantieperiodes in Nederland en Duitsland lopen deels niet parallel. Dan is het in Nederland hoogseizoen en in Düsseldorf bijvoorbeeld niet. Het voordeel voor reizigers is dat dan een omvangrijk aanbod aan vluchten en veelal aantrekkelijke prijzen beschikbaar zijn.

Welkom aan boord bij airberlin: de Economy Class

Geniet bij airberlin van een hoge standaard qua comfort, service en entertainment! Daarbij is volop ruimte voor individualiteit.

airberlin beschikt over diverse stoelcategorieën waaronder de populaire XL Seat voor passagiers die extra beenruimte willen bijboeken. De stoelen bevinden zich in het voorste deel van het vliegtuig waardoor snel in- en uitstappen vergemakkelijkt wordt.

Op verre vluchten, zoals naar de VS, krijgen passagiers een of twee hoofdmaaltijden aangeboden en het is mogelijk vooraf kinder- of speciale menu’s te reserveren. Voor fijnproevers zijn gourmetmaaltijden bij te boeken. Aan boord is verder vanzelfsprekend een uitgebreid assortiment aan gratis softdrinks en alcoholhoudende drankjes voorhanden.

In het uitgebreide Inseat entertainmentaanbod vindt u altijd wel iets van uw voorkeur. Iedere stoel is met een eigen monitor uitgerust - voor individueel multimedia entertainment.

Air Berlin XL Chair

Zo fantastisch kan vliegen zijn: de Business Class van airberlin

De luxueuze seats bieden optimale ontspanning door een 180 C° fullflat-stand en een 15“ LED-monitor met touchscreen voor entertainment on demand. Door de opstelling in de Business Class-cabine bieden alle seats direct toegang tot het gangpad. Ook de vriendelijk, individuele service, de voortreffelijke maaltijden en het omvangrijke aanbod in de bar dragen vanzelfsprekend bij aan een plezierige ervaring. Business Class-passagiers kunnen gebruik maken van vele exclusieve voordelen waaronder meer bagagevrijdom, bagage priority label, Security Fast Lane en vrij toegang tot airport lounges - inclusief ruim 600 oneworld® premium-lounges.

airberlin wenst u een plezierige vlucht!

Air Berlin economy class
Verhuisbericht! Je vindt ons voortaan in Zwolle!
Bekijk ons nieuwe adres
Boek nu je camper voor 2018!
Bekijk de vroegboekacties