TUI fly

TUI fly is de luchtvaartmaatschappij van reisorganisatie TUI Nederland, onderdeel van TUI Group, en vliegt naar meer dan 70 bestemmingen over de hele wereld. Sinds 2005 is TUI fly actief in de luchtvaart en maakt deel uit van het internationale TUI fly team. Samen met zusterluchtvaartmaatschappijen uit o.a. Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk en België bestaat deze internationale vloot uit meer dan 155 vliegtuigen. TUI fly beschikt over de jongste vloot van Nederland.

TUI fly

Bestemmingen

TUI fly biedt vluchten aan tegen een scherpe prijs. Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je op maandag en vrijdag rechtstreeks naar Miami en Orlando. Van april tot en met oktober vliegt TUI fly met de Boeing 787-8 Dreamliner: een comfortabel toestel dat minder gevoelig is voor turbulentie, een goed uitzicht biedt dankzij de grotere ramen en 20% minder brandstof verbruikt. TUI fly is perfect voor als je rond wilt reizen in Florida, zo vlieg je gemakkelijk naar Orlando en weer terug vanaf Miami, of andersom natuurlijk.

TUI fly

Economy

In Economy bedraagt de beenruimte minstens 74 centimeter. Bagage, stoelreservering en een persoonlijk entertainmentprogramma zijn tegen betaling verkrijgbaar. Op verre bestemmingen is een maaltijd met een glaasje water op vluchten inbegrepen.

TUI fly

Comfort

In Comfort is de beschikbare beenruimte tenminste 81 centimeter. Ook hier geldt dat bagage, stoelreservering en persoonlijk entertainment tegen betaling verkrijgbaar zijn. Een maaltijd met een glaasje water zijn op verre reizen bij de prijs inbegrepen. Vlieg je Comfort én in de Dreamliner, dan heb je 86 centimeter beenruimte.

TUI fly

Premium

Reis je Premium dan bedraagt de beenruimte minstens 94 centimeter. Je kunt je stoel reserveren tegen betaling. In de Premium klasse beschik je over een persoonlijk entertainment programma mits de vlucht uitgevoerd wordt met toesteltype 767-300 ER of 787-8. Vlieg je Premium dan zijn 20 kilogram ruimbagage per persoon, de maaltijden, snacks, drankjes en een verzorgingskit (tijdens nachtvluchten) bij de ticketprijs inbegrepen. Ook beschikt TUI fly over een eigen incheckbalie op Schiphol.

TUI fly

Star Class

De Star Class biedt het meeste zitcomfort: de beenruimte bedraagt minstens 114 centimeter. Zowel stoelreservering, maaltijden, snacks, drankjes als een verzorgingskit (tijdens nachtvluchten) zijn bij de ticketprijs inbegrepen. TUI fly beschikt over een eigen incheckbalie op Schiphol.

Extra services

Tijdens je reis voorzien we je graag van alle gemakken, daarom biedt TUI fly verschillende extra services (tegen betaling). Reserveer bijvoorbeeld alvast een stoel en check online in. Maak tijdens de vlucht gebruik van de gratis service van TUI Cloud of kies je voor het nog uitgebreidere TUI Entertainment Programma. Geen zin in buren? Bij TUI kun je ook een DuoSeat reserveren.

TUI fly

TUI fly en ambities

TUI fly draagt de wereld een warm hart toe en voelt zich medeverantwoordelijk voor de toekomst van haar vakantiebestemmingen. Wij zetten ons daarom in om de schadelijke uitstoot van de reizen zo laag mogelijk te houden. TUI fly streeft naar de laagste CO2-uitstoot per luchtvaartpassagier per kilometer van Nederland en één van de laagste wereldwijd. Zo blijven er genoeg fantastische plekken op de wereld om te bezoeken.

TUI fly
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!
{{javascripts}}