Yavapai West - South Rim Grand Canyon National Park, Arizona

Algemeen

Adres:
Yavapai West - South Rim
Grand canyon national park
Grand Canyon National Park Arizona 86023
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.054885864, -112.122077942

Reviews (15)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 16-05-2019 door TravelBirds

Prima kamers al was het er niet echt heel schoon. Wij zaten binnen een kwartier aan de south Rim. Er is geen ontbijt bij, deze is wel makkelijk te verkrijgen. De locatie maakt heel veel goed. Je verblijft heel dichtbij de Grand Canyon.

Bezocht op 09-04-2019 door Herman en Hilda

goeie kamers

Bezocht op 12-08-2018 door wilcodevor@outlook.com

Prima verblijf alleen jammer dat er geen koelkast, Wifi en zwembadje is. Mooie ligging.

Bezocht op 07-08-2018 door moniquedeklein@hotmail.com

Leuk gelegen in het park maar wel erg druk in de schoolvakantiemaanden. Half uur wachten bij de check inn !. Overigens daar merk je niets meer van als je in op je kamer bent (diverse laagbouw gebouwen gelegen in het bos) In de village is erg druk inclusief de restaurants. Ga daarom eten (ontbijt/diner) in het bright angel dining hotel (wat verderop in de village). De tijden van weleer herleven. Met een prachtige inrichting biedt dit mooie herinneringen aan de dertiger jaren toen het toerisme startte (en echt niet veel duurder dan het standaard restaurant)

Bezocht op 26-07-2018 door itenbrinke61@gmail.com

Handig dat je midden in het park zit. Kamer teleurstellend. Geen airco, geen wifi, geen zwembad. Erg verouderd, hard toe aaneen opknapbeurt!

Bezocht op 12-07-2018 door leoenpaulien@gmail.com

Middenin in de bossen en nationaal park grand canyon. Locatie is wat dat betreft perfect. Geen Wi-Fi in de kamers. De kamers zijn niet erg groot, ouderwets ingericht en waren niet heel erg schoon.

Bezocht op 23-08-2017 door johan@jdevos.com

Grand Canyon bezoek en hotel dichtbij. Om zo dicht mogelijk bij de Grand Canyon te overnachten hadden we dit hotel geboekt. De kamers zijn gewoontjes, echter het zijn wel luidruchtige kamers. De vloer kraakt en als iemand vroeg weg gaat hebben de buren er echt wel last van. Verder is het prettig dat de shuttle bus elk kwartier langskomt. Dus je hoeft in principe niet de met auto weer weg. Het restaurant erbij was een soort van fastfood, maar wel goed en je had snel je eten. Maar niet een restaurant om een avond te gaan dineren.

Bezocht op 10-09-2017 door ninke_fennema@hotmail.com

Hotel was prima, midden in de grand canyon. Helaas geen wifi in de kamer maar alleen bij de receptie. We zijn buiten de Grand Canyon gaan eten, en dat was prima. Geen airco op de kamer, maar het was gelukkig ook niet extreem warm

Bezocht op 23-08-2017 door hj.vandeven@upcmail.nl

Heel groot complex in de Grand Canyon. Vriendelijke en behulpzaam personeel.(nadat we problemen hadden met de huur-auto) Bijzondere ervaring dat 's avonds de edelherten langs het appartement liepen!!

Bezocht op 30-08-2017 door Lukas

Dit hotel zit uitgespreid over een behoorlijk terrein, ingedeeld in west en oost. Wij hadden een kamer aan de west kant. De gebouwen zijn enkele verdiepingen met kamers naast elkaar. De kamers in west hebben geen airco. De ramen kunnen wel open en zijn voorzien van horren, er hing een grote ventilator aan het plafond en in de nacht koelde het wel aardig af, zodat we de airco niet heel erg gemist hebben. Onze kamer was gedateerd, maar schoon en de slijtage viel mee. Voordeel van dit hotel is dat je zo in de gratis shuttlebussen stapt en de auto gewoon voor de deur kunt laten staan.

Bezocht op 05-08-2017 door mhdr2011@gmail.com

erg groot en toeristisch

Bezocht op 07-08-2017 door annemarie

Erg leuke lodge midden in bosrijke omgeving maar toch vlakbij alle voorzieningen en Grand Canyon. Was de leukste lodge van onze reis. Herten liepen gewoon tussen de lodges door. De kamer zelf was prima en miste eigenlijk alleen airco, er hing wel een propeller. Ligging maakt hier alles goed.

Bezocht op 12-07-2016 door vuur@quicknet.nl

Sterk verouderd en zeer gehorige kamers, de bedden zijn redelijk. Minpunt was de huishoudelijke dienst, die wilden om 08:30 uur dat wij zouden uitchecken zodat zij konden schoonmaken. Na deze zeer duidelijk te hebben gemaakt dat wij ons aan de uitchecktijd van 10:00 uur zouden houden gingen ze het bij de "buren" proberen. Ligging t.o.v. de Grand Canyon is zeer goed, ongeveer 20 minuten lopen.

door Wil Hermans op 03-10-2014

Dicht bij de south rim. Goede maar eenvoudig. De elks en reeen lopen zo maar langs de voordeur.

door Maud Bolger op 20-08-2014

Erg groot complex. Buitenkant van gebouw ziet er wat ongezellig uit, maar kamers zijn prima. Geen wifi.

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!