Best Western View Lake Powell Page, Arizona

Algemeen

Adres:
Best Western View Lake Powell
716 Rimview Drive
Page Arizona, 86040
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.913398742676, -111.46399688721

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 11-10-2017 door josefien@topmanagementconsult.nl

Verreweg het beste hotel van de reis, zeer goede service, we waren te vroeg, we konden wel een kamer krijgen maar die was niet rustig gelegen en ze adviseerden ons een kamer die rustig was (alle hotelkamers zijn gehorig volgens ons in Amerika, echt niet leuk meer, advies is oordopjes in!!)maar die was pas na 16 u beschikbaar. We konden koffers en alles achterlaten, zijn toen lekker gaan bbqen met live country bandje, super leuk en toen we terug kwamen hadden ze de koffers al naar de kamer gebracht en de blikjes drinken en fruit in de koelkast gelegd. Echt top! Verder een leuke lobby met gratis fruitwater en een leuk lounge terras, een prima gym met zelfs een yoga matje, en een lekker zwembadje met uitstekend uitzicht over de golfbaan en Lake Powell. Een aanrader dus!

Bezocht op 11-10-2017 door praktijk@maasduyn.nl

Zeer goed hotel, ruime kamer en goed zwembad mooi uitzicht en dichtbij Lake Powell en Horseshoe bend, goed ontbijt met vers fruit etc personeel erg behulpzaam en attent (spullen op kamer gezet want der waren te vroeg dus na incheck hebben we omgeving verkend en toen we terugkwamen stond alles op de kamer en onze flesjes drinken in d koelkast!)

door Jules de Wijs op 05-09-2014

Redelijk hotel, prima gelegen aan de rand van Page, maar toch dichtbij het centrum. Geen hotel voor een langer verblijf.

door John Grobben op 25-08-2014

Voor ons tussenstop tussen Monument Valley en Grand Canyon. Ligt gunstig voor Antelope canyon en Horseshoe bend. Watersportliefhebbers zullen hier langer willen blijven. Lekker gegeten op terras van de buurman (steakhouse).

Review dit hotel
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan