Comfort Inn Cockatoo Near Lax Airport Hawthorne, Californië

Algemeen

Adres:
Comfort Inn Cockatoo Near Lax Airport
11500 Acacia Avenue
Hawthorne Californië 90250
Verenigde Staten

GPS-locatie:
33.929813385, -118.351051331

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 08-10-2018 door Fam vd Graaf

Perfect hotel voor 1 nacht. Inchecken verliep vlot. Kamer was netjes en ruim. Heerlijk bed. Wij waren er vroeg en hebben nog gebruik gemaakt van het zwembad. Deze zag er ook goed uit en er liggen handdoeken bij het zwembad. Ontbijt ruimte is netjes maar sober. Er is een gratis shuttle service naar het vliegveld. In de buurt zijn verschillende restaurantjes.

Bezocht op 08-09-2018 door Ruben

Voor de eerste nacht van onze reis, moesten we in een hotel overnachten. Anders krijg je geen camper mee. We hadden eerst een duur hotel in de planning, maar hebben deze omgezet naar dit hotel.

Echt een prima hotel! Je hebt alles wat je nodig hebt en het zit dicht bij het vliegveld. Lage prijs, prima hotel!

Bezocht op 28-07-2018 door laurakagenaar@ziggo.nl

prima hotel, vriendelijk personeel en met de auto zo in centrum van Los Angeles

Bezocht op 05-08-2018 door mmvcholtmaat@gmail.com

Never again. Deprimerende omgeving. Ontbijt is okay. Dit hotel is alleen maar interessant als je vliegt via LAX. Zoek anders vooral iets in de omgeving van Santa Monica.

Bezocht op 24-07-2018 door South-West 2018

Als eerste overnachting is het een redelijk hotel. Ligging is goed tov LAX. Alleen de buurt is niet zo prettig, maar voor 1 nacht prima.

Bezocht op 21-08-2017 door johan@jdevos.com

Goed hotel voor na lange vlucht en voorafgaand. Dit hotel ligt vlak bij het vliegveld en dus heerlijk om na een lange vlucht niet lang door L.A. te moeten rijden. Het personeel is vriendelijk en de kamers zijn ruim. Goede bedden, airco's zonder herrie, kortom perfect voor of na de lange vliegreis. Ontbijt is Amerikaans ontbijt geen bijzonderheden.

Bezocht op 09-08-2017 door cintjan.griffioen@versatel.nl

Goed hotel met zwembad in de buurt van de luchthaven. Gratis shuttle-bus. Kamers deden wat ouder aan, met name de vloer en airco. Wel een complementary breakfast. Keuken met koelkast, magnetron en vriezer op de kamer.

Bezocht op 09-08-2017 door Marcel Malden

Kamer is groot en ruim. Ontbijt is matig. Ver van centrum; ligt wel gunstig t.o.v vliegveld

Bezocht op 05-06-2017 door TobiasCNH

Gelegen op 4 km van Los Angeles Airport. Grote gezellige en propere kamers met 2 bedden en een keukentje. Grote koelkast, Wifi en airco. Zwembad. Het hotel voorziet een shuttlebus (gratis) tot de luchthaven. Vriendelijk personeel ...

Bezocht op 20-09-2016 door lindsayvanacker30@hotmail.com

HEEL SLECHTE ERVARING! Het hotel op zich is perfect. daar kunnen we 5/5 voor geven. Echter is de locatie helemaal niet veilig. Wij hadden aan de hotelreceptionist gevraagd of er een lokaal Restaurant aan te raden is, gezien het hotel zelf niet over een Restaurant beschikt. De receptionist rade ons aan om langs de grote baan enkel tenten te bezoeken. Nadrukkelijk nog de vraag gesteld of het veilig was alles te voet te doen. Dit zou geen probleem mogen geven. Eens het hotel uit, hadden we niet echt een veilige indruk dus hebben we ook niet verder dan 1km van het hotel gewandeld. Toen we al snel doorhadden dat we enkel Fastfood konden eten, hadden we voor KFC gekozen omdat deze recht aan de overkant van ons hotel was. Na 5min, kwam er een local smeken voor geld omdat hij honger had (hij zag er helemaal geen dakloze uit!). Toen wij hem probeerde af te wimpelen met het feit dat we toeristen waren en ons een rol aannamen dat we gebrekkig Engels konden, werd de heer heel agressief. Gelukkig ging hij even snel weer weg als hij was ontploft. Onmiddellijk nadat hij de deur had verlaten, sprak er een mevrouw ons aan. Ze stelde ons de vraag waarom wij hier waren en ze vroeg zich ook af of het hotel geen opmerking had gemaakt betreft de veiligheid buiten het hotel. Ze rade ons aan onmiddellijk terug naar het hotel terug te keren want niemand loopt ongewapend/ zonder peperspray op straat. Ze vroeg ons ook of ze de politie moest bellen om te vragen om ons aan het hotel te droppen. We stonden daar wel even met onze mond vol tanden na deze info. Zo vlug als we konden hebben we ons eten laten inpakken en zijn we asap naar het hotel gelopen. Ik heb de receptionist dit gemeld en hij maakte de opmerking ‘oh echt, dit is de eerste keer dat iemand ons dit heeft gemeld’. Nuja op dat moment, had je toch wel geen baat bij die boodschap. Dus het hotel op zicht heel goed maar kom er niet buiten!

Bezocht op 20-06-2016 door Mattijs Wassink

Prima hotel om even te verblijven als je een vlucht hebt gehad, of de volgende dag een vlucht hebt. Supermarkt om de hoek, en fijn dichtbij het vliegveld. Ook is het een goede uitvalsbasis voor LA downtown, Hollywood, de stranden van LA en bijv Beverly Hills.

Review dit hotel
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!