Crowne Plaza Los Angeles Intl. Airport Los Angeles, Californie

Algemeen

Adres:
Crowne Plaza Los Angeles Intl. Airport
5985 West Century Boulevard
Los Angeles Californie, 90045
Verenigde Staten

GPS-locatie:
33.946166992188, -118.38884735107

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 07-06-2018 door Lindy Hulzinga

Het hotel is enorm, het ligt aan de straat waar je naar het vliegveld toe gaat. Het parkeren is iets waar je even rekening mee moet houden hier. Ze hebben selfparking in de garage naast het hotel, hier betaal je iets van 15 dollar per dag. Echter is deze garage niet van het hotel, maar van het vliegveld. Dus iedereen kan hier parkeren en er zijn ook gereserveerde plaatsen voor een ander hotel, waar je dus niet mag staan. De enige andere optie is valet parking, wat (als je er in en uit wil rijden onbeperkt) 33 dollar kost. Als je van begin tot het einde de auto niet nodig hebt kost het 28 dollar. Eigenlijk heb je alleen deze twee opties, dit is dus iets om rekening mee te houden. Bij ons was dus de hele parkeergarage vol en ben je dus dubbel zoveel geld kwijt. Het hotel is verder prima, erg service gericht (Valet, bagagemannetjes) die je allemaal fooi 'moet' geven. Hotelkamers zijn ruim, schoon en uitgebreid. Ondanks het gezeik met het parkeren, hebben wij hier prima verbleven. Ontbijt is niet inbegrepen, er is een restaurant en een bar waar je voorverpakte broodjes, yoghurt en dergelijke kunt kopen.

  • mooie ruime kamers, redelijk luxe hotel. Opties voor roomservice, koelkast, stil (ondanks dat je vlakbij het vliegveld zit)
  • vlakbij LAX vliegveld, gaan ook shuttelservices naar het vliegveld. -ook de lokatie, want als je naar toeristische dingen wil, zit je wel ver van alles af (lees; je hebt echt een auto nodig) Het verkeer is heel langzaam op veel plekken in LA. Je staat niet echt stil, maar wel veel in langzaam rijdend verkeer.
  • Parkeren, duur en dus bijna niet mogelijk alleen valet parking.
Bezocht op 23-12-2017 door tineketieleman@solcon.nl

Net hotel, prima ontbijt. Handig dicht bij luchthaven en autoverhuur.

Bezocht op 28-09-2016 door G. Schilstra

Prima hotel, vlak bij vliegveld en plek waar auto ingeleverd moet worden. Tip: tour boeken in hotel om centrum te bezoeken, zie je heel veel van LA.

Bezocht op 05-08-2016 door Familie de Visser, Tollebeek

Prima hotel, dicht in de buurt van luchthaven. Geen ontbijt inbegrepen, maar wel een voorziening om ontbijt ter plaatse te nuttigen. Behulpzaam personeel bij regelen taxi.

Bezocht op 15-05-2016 door JeroenvV

Dichtbij de luchthaven. Shuttle service. Ontbijt voor ca. $ 29,00 p/p

Bezocht op 06-05-2016 door marcohettie@gmail.com

Mooi, chique hotel, 5 min vanaf LAX. Shuttlebus Services brengt je gratis naar vertrekhal. Ocean expres, voor $5 pp kan je kaartjes kopen voor deze bus, bij de conciërge. Deze expres brengt je naar Manhattan Beach en shopping mall.

door Sandra Musch op 13-01-2015

Fijn hotel op een perfecte locatie. Kamers heerlijk. Vriendelijk personeel.

door Rutger van der Steen op 24-10-2013

Perfecte locatie om te overnachten bij het vliegveld LAX. Mooie kamers, lekker ruim!

door N.M. Callaars op 22-09-2013

Mooi hotel waar 's avonds veel te doen is en waar je lekker kunt eten. Daarnaast ook heerlijke bedden en kussens. Jammer dat de koffers vol zaten anders had ik er een gekocht.

Review dit hotel
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan