Beresford Arms San Francisco, Californie

Algemeen

Adres:
Beresford Arms
701 Post Street
San Francisco Californie 94109
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.787349701, -122.413513184

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 24-09-2019 door elsa_magermans@msn.com

Hotel met een toplocatie! Midden in het centrum van San Francisco. Breakfast zijn wat kleine zoete broodjes, croissantjes, muffins en fruit. Erg vers allemaal! Vergeet tijdens je verblijf vooral de hamburgertent aan de overkant niet!

Bezocht op 17-07-2019 door Sigrid

We hebben twee nachten geslapen in dit hotel in San Fransisco. Het hotel doet een beetje oudbolllig aan, maar de kamer was prachtig! Erg ruim ingericht met een ruime badkamer en kitchenette. Heerlijke ruimte om twee nachten in te verblijven. De locatie is ook geweldig, binnen een paar minuten lopen ben je op Union Square. Er is elke dag om 16/17 uur een borrel met wijn en kaasjes in de lobby. Het ontbijt bestaat uit pastries, cakejes en vers fruit. Daarnaast is er koffie en thee. Prima voor twee ochtenden! Voor het hotel zelf dus eigenlijk alleen maar lof, er is alleen één grote maar.... het personeel van de receptie... De ontvangst was zeer onvriendelijk, bijna op het snauwerige af, zeer ongeïnteresseerd en kortaf. Dit was niet alleen bij de ontvangst, maar bleef ook zo gedurende het verblijf. Ze hadden geen idee wie er in en uit het hotel liep, je werd niet gedag gezegd etc. De twee heren die hielpen met koffers en ontbijt probeerden het een beetje te redden... Ook bij uitchecken kon er geen lachje of een vriendelijke woord vanaf. We hebben ze zelf maar een prettige vakantie nog gewenst :). Jammer!

Bezocht op 07-05-2019 door TravelBirds

Een prima hotel. Beetje oubollig maar de kamers zien er wel netjes uit. Er in een ontbijt in de vorm van pastries. Het hotel ligt wel op een top locatie. Binnen 10 minuten loop je naar Unionsquare.

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!