Best Western Americania San Francisco, Californie

Algemeen

Adres:
Best Western Americania
121 seventh street
San Francisco Californie 94103
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.778942108, -122.409912109

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 10-08-2019 door deutzhof@hotmail.com

Prima hotel met schone kamers en fijn zwembad. In het bijbehorende restaurant kun je best lekker ontbijten. Op loopafstand naar marketstreet waar veel openbaar vervoer stopt richting pier 39 etc. Maar gezien de vele drugsgebruikende zwervers vooral 's avonds niet een fijne buurt om doorheen te lopen.

Bezocht op 01-05-2019 door Jongste

Prima hotel in SF, hotel kamers zijn goed. Ligt relatief gunstig South of Market. Wij zijn met huurfietsen naar Fishermans Wharf, Alcatraz en Brug gefietst. Wij hadden als gezin een suite (2 kamers met 1 badkamer) Wij zaten alleen aan voorkant van hotel (kmr 201) en kamers die daar zitten, liggen en bij straat en ingang van parking/lobby. Dat geeft best wat geluidoverlast. Even opletten met boeken wellicht. Zwembad op dak maakt het extra af. Zonneterras was voor renovatie helaas dicht. Als je lopend naar centrum gaat moet je even opletten dat je om wijk Tenderloin heenloopt, dat is buurt met zwervers die je liever ontwijkt. Maar dat is prima te doen. Verder werkt Uber prima.

door Axel van der Horst op 02-10-2013

Het hotel is prima gelegen om de stad te ontdekken. Tram in de beurt fietsenverhuur. De kamer die we eerst hadden stonk een andere gevraagd kregen we een kleine kamer die verhoudingsgewijs met de prijs erg duur was.

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!