Bijou Hotel San Francisco, Californie

Algemeen

Adres:
Bijou Hotel
111 mason street
San Francisco Californie, 94102
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.78450012207, -122.41000366211

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 19-09-2017 door andrekuh@hotmail.com

Standaard hotel met centrale ligging en op korte afstand van winkels en restaurants. Hotelkamer iets verouderd en aan modernisering toe, maar goed voor één overnachting.

door N.M. Callaars op 22-09-2013

Dit vonden wij het minste hotel van onze reis. De kamers zijn erg klein. Er zijn inderdaad veel zwervers maar die waren tegen ons heel vriendelijk maar de buurt vonden wij iets minder. Het hotel ligt wel centraal.

door Paul Grooten op 19-09-2013

Het hotel wordt geroemd om zijn centrale ligging, vlak bij het grote winkelcentrum en openbaar vervoer. En dat klopt ook. Mijn eerste indruk was dat ik in een achterbuurt terechtgekomen was midden tussen de daklozen, verslaafden, prostitutie etc. Bleek ook dat in de straat ernaast een instelling gehuisvest is waar deze mensen terecht kunnen voor hulp, maar niet verblijven. Dat doen ze op straat. Het hotel grenst dan ook aan het Tenderloin district, het district waar de mensen van San Francisco zelf van zeggen dat je daar weg moet blijven. Het maakte een onveilige indruk, mensen vragen je vaak om geld, en er was geen zichtbare politie. Durfde 's avonds ook niet meer laat terug te keren naar hotel. De hotelkamer was wel schoon, maar de bedden zijn slecht (klein bed, doorgezakt en wiebelig). We zijn dan ook van kamer gewisseld. Het ontbijt van 7 dollar is eenvoudig, maar als je buiten de deur gaat ontbijten ben je in de stad meer kwijt. Dus dat is een keus. Conclusie: m.n. vanwege het onveilige gevoel hoeft dit hotel voor mij niet meer. En ik ben echt wel wat gewend, heb zelfs met verslaafden gewerkt!

door Rob Arts op 07-08-2013

Redelijk hotel. De buurt is matig, heel veel zwervers. `s Avonds veel lawaai om het hotel. Het ontbijt is slecht, geen keus en toch voor ons gezin 40 dollar betaald. Lijkt mij dat er betere opties moeten zijn in SF.

door C. Janssens op 29-05-2013

Basic maar netjes hotel. Staat met zijn kont beetje in foute wijk, maar verder ok en centraal tov verbindingen naar downtown highlights.

door Huub van Gaal op 03-12-2012

Zeer nabij de Cable Tram, gewone tram, bus en BART (metro)gelegen hotel met vriendelijk personeel.

Review dit hotel
Infodag zat. 21 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan