Civic Center Motor Inn San Francisco, Californie

Algemeen

Adres:
Civic Center Motor Inn
364 Ninth Street
San Francisco Californie 94103
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.773029327, -122.410652161

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 17-07-2017 door hvanhoek@kpnmail.nl

het verblijf in het civic center motor inn was prima. royale kamer, goeie airco en een "american style" breakfast, met als hoogtepunt de wafels die je zelf kon bakken. de ligging van het hotel is wat minder, je merkt dat het ligt in een gedeelte van de stad waar veel daklozen verblijven en je voelt je zeker 's avonds niet veilig. Overigens is ons niks overkomen. het personeel aan de receptie was wel vriendelijk maar niet adequaat: mevrouw kon geen kopie id maken omdat ze niet wist hoe de kopier werkte. Samen hebben we dat opgelost. Toen ze een taxi voor ons belde wist ze het adres van het hotel niet. Daar keken we wel van op. wij zouden er ij een volgend bezoek de voorkeur aan geven om een overnachting te boeken die in een betere buurt ligt.

Bezocht op 15-12-2015 door hbtageurts@gmail.com

Hotelkamer was bij aankomst (16.00 uur) niet schoongemaakt. Douche badkamer werkte niet goed. In de omgeving van dit hotel erg veel zwervers. Centrum is te voet bereikbaar op ongeveer 1 kilometer.

door Harry Nieuwenhuis op 11-08-2015

Vriendelijk personeel die je wil helpen om de stad te bezoeken. De kamers zijn netjes maar wel donker. Hotel lag afgelegen. Centrum wel goed te bereiken met het openbaar vervoer.Prima voor een grote stad. Ontbijt stelt niet veel voor.

door J. Vondeling op 30-07-2015

Gemakkelijk te bereiken met de auto. Parkeerplaats aanwezig. Ontbijt eenvoudig maar goed. Nette, schone kamer en vriendelijk personeel. Wel in een niet zo mooie wijk van San Francisco, veel daklozen op weg naar Marketstreet, geen onveilig gevoel gehad. Openbaar vervoer vandaar af goed te doen en niet duur.

door L op 09-07-2015

Nette hotelkamer maar wel klein voor 4 personen. Redelijk centraal gelegen in San Francisco, bij Union Square. Ontbijt goed.

door Els Rombouts op 25-06-2015

Een heel slecht drive inn motel in een achterstandswijk. Ontbijt in een zaaltje met plastic stoeltjes en twee open vuilnisbakken om je plastic bordjes in te gooien. Alleen wit brood met jam en gekleurde sereals te krijgen.

door Teus van Veen op 06-10-2014

Gelegen op korte afstand van aan- en afvoersnelwegen naar het centrum van de stad. Zeer gunstig. Kleine maar comfortabele kamers met alle gemakken. Vrij en bewaakt parkeren. Inclusief eenvoudig ontbijt. Wifi is vrij maar matig. Er is een openlucht zwembad maar doordat het volle inkijk vanaf de parkeerplaats heeft niet erg uitnodigend. De hoofdstraat (Marketstreet) van SF is gemakkelijk te belopen en vandaar uit is met OV alles goed te bereiken. Op korte loopafstand is het zeer trendy en schitterend ingerichte restaurant Bar Agricole; een aanrader voor diner.

door Annemie Vercruysse op 18-08-2014

Kamer (nr 103) rook heel muf gedurende ons verblijf, ruik je onmiddellijk als je op de kamer komt. Wat uitgeleefd. Badkamer proper, grote douche. Badlinnen op tijd ververst, koffie en microgolf aanwezig. Niet zo ver van Market Street en de straat met de restaurants. (Beperkt) ontbijt aangeboden. Vroeg gaan of er rest niet veel. "No eggs anymore, no fruits anymore" ...

door DirkJan van Dijk op 20-06-2013

De eerste 3 nachten in de VS waren wij in SF bij Civic Center Motor Inn. Kwalitatief werd het daarna gelukkig alleen maar beter. Civic Center Motor Inn ligt in een lelijke, industriele omgeving. Niet echt een leuk stadhotelletje, ofzo. Weinig eetgelegenheden in de buurt. Gelukkig lagen we aan de (relatief rustige) achterkant, maar ook daar was het 's ochtends al vroeg rumoerig. Lokatie t.o.v. uitvalswegen perfect (met auto); t.o.v. centrum (met ov) beduidend minder.

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!