Hotel Vertigo San Francisco, Californie

Algemeen

Adres:
Hotel Vertigo
940 Sutter Street
San Francisco Californie 94109
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.788463593, -122.415885925

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 29-04-2018 door Alex

Hotel ligt op een goede locatie voor bezoeken van de stad. Inrichting is smaakvol en ontvangst vriendelijk. Leuke en goede restaurants in directe omgeving

Bezocht op 28-09-2017 door josefien@topmanagementconsult.nl

Bleek dat er 2 kamers waren geboekt, dit is omgezet naar een grotere kamer, dus een prima upgrade, aardig hotel, goeie bedden, betere buurt, zo in de straat waar de kabeltrams stoppen, tegenover hotel zit een heel goed familie ontbijt tentje, met verse smoothies, sapjes, fruit, vers brood etc, gerund door een Aziatische familie. Savonds in de buurt heerlijk sushi gegeten en de tweede dag Chinatown ingelopen wat vlak bij het hotel is, ook lekker gegeten tussen de locals. Hotel heeft aardige lobby, prima bedden en alles is netjes.

Bezocht op 27-09-2017 door ellenvangraas@gmail.com

Prima hotel en ligt in een leuke buurt. Met openbaar vervoer is alles goed bereikbaar. Goede faciliteiten en zeer aardig personeel! Enige min punt; de bedden waren wat kort. (Wij zijn vrij lang) maar heerlijk hotel.

Bezocht op 28-09-2017 door praktijk@maasduyn.nl

Prima hotel, geen ontbijt maar aan de overkant prima ontbijttentje met vers fruit, smoothies en broodjes etc. Tip huur een fiets bij bike rent basically free dan krijg je tegoedbonnen twv het huurbedrag die hebkunt besteden bij Basement, grote zaak met sportkleding!

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!