La Luna Inn San Francisco, Californie

Algemeen

Adres:
La Luna Inn
2599 Lombard Street
San Francisco Californie 94123
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.79875946, -122.444221497

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 08-08-2019 door Bernard, Angela, Iris en Merel

Dit hotel geeft geen frisse indruk, het ruikt enorm muf en is niet echt schoon. Het bijbehorende ontbijt stelt niks voor. De ligging is oké, wel aan drukke weg.

Bezocht op 01-06-2018 door Lindy Hulzinga

Hotel aan Lombard street (waar ook het kronkelstukje aan zit, bekende attractie van San Francisco, met haarspeldbochten) wel een eind verder trouwens. De kamers waren pas beschikbaar na 1400 uur, houd daar dus rekening mee dat je niet te vroeg komt. De kamers waren wat teleurstellend, echt een enorme mini badkamer waar je je kont niet in kon keren. Wat gedateerd en niet idioot schoon, vonden wij. De tweede avond zat er zelfs een brandgat in een laken. Als je naar de bekende pieren wil (Walrussen, boot naar Alcatraz enz) moet je de bus pakken. Op Chestnut Avenue, een blok verder dan het hotel kun je de bus pakken. Wij vonden het te ver om te lopen. Chesnut is wel een leuke straat voor restaurantjes, een aantal winkels en bars.

Bezocht op 18-09-2017 door g.kreeft@filternet.nl

Goede uitvalsbasis voor je bezoek aan san francisco ,verder geen franje ,karig ontbijt

Bezocht op 13-09-2016 door Brussaard

Prima hotel vlakbij de Golden Bridge. Vanaf het vliegveld is het aan te raden om een taxi (busje) te nemen. Op de heenreis hebben we het met openbaar vervoer gedaan maar dat was aan het eind een stuk lopen. Terug met bustaxi snel en voordelig.

Bezocht op 22-09-2016 door jolandavanderkooi@outlook.com

Mooie ruime grote kamer!! Super fijn bed. Douche wat minder, hing erg laag. Maar ook bij andere campings waar we kwamen hingen ze laag. Dit zal wel iets Amerikaans zijn. Super verblijf gehad hier.

Bezocht op 08-08-2016 door ellommers@hotmail.com

La Luna Inn ligt op loopafstand van de Golden Gate Bridge, dat was leuk voor de eerste dag. Wel ver vanaf centrum, dus gezoek met OV terwijl we net aankwamen. Een shuttle service was fijn geweest. Bleek 4 persoonkamer, verder goed verzorgd, wel aan lawaaiige straatkant. Ontbijtruimte was te krap voor aantal gasten, we moesten wachten op elkaar. Receptiepersoneel was zeer behulpzaam voor onze start in het land. ATM in het halletje deed het niet.

Bezocht op 29-07-2016 door clruis@ziggo.nl

aardige mensen boeking stond onder andere naam maar opgelost en ook nog een korting gekregen op bustour

Bezocht op 25-05-2016 door Roel Hopman

Praktische kamer. Met uitzicht op "de brug".....alleen de topjes. Ter compensatie een enorm verkeerslawaai dat alleen tussen 02 en 04 uur minderde; er zit een doorgaande weg met 4 verkeersbanen vv om de hoek. Daarom een redelijk. Ontbijt simpel maar doeltrefend en aardige mensen achter de receptie. Neem dus een kamer aan de achterzijde als het kan.

door Dirk Swolfs op 17-10-2014

Geen echte aanrader

door T.S. Tabak op 01-11-2012

Locatie zeer centraal en ze hebben er met tropische planten echt geprobeerd wat van te maken. Kan niet verhullen dat het middenin een commercial area ligt. Kamers zijn echter stil, ruim, schoon en de bezienswaardigheden goed bereikbaar. WiFi is gratis, maar het bereik op de kamers is ronduit slecht. Daarvoor moet je echt naar de lobby. Ontbijt niet inbegrepen, maar de diner op hetzelfde terrein is uitstekend, ook voor diner. Strandtip: La Jolla (15 minuten met de auto). Dichtbij het vliegveld (5 min met de auto).

door E.A.C. Arkesteijn op 24-10-2012

De kamers zijn schoon, maar aan de donkere kant. Er is een simpel ontbijt. De ligging is totaal uit de richting als je het centrum wilt bezoeken. Dit vonden wij een erg groot nadeel, want alles moet met OV afgelegd worden (onze huurauto zouden we pas later ophalen. Wij raden dit hotel niet aan.

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!