Powell Hotel San Francisco, Californie

Algemeen

Adres:
Powell Hotel
28 Cyril Magnin Street
San Francisco Californie 94102
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.784328461, -122.408378601

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
door Jan Meeusen op 28-10-2014

Zeer goed gelegen, op de kamer en op de gang heerst er een muffe/oude geur, oogt zeer verouderd Moest deze niet op zo goed gelegen zijn, krijgt hij 2 sterren.

door S. Ottenheim op 15-10-2014

Een hotel midden in het centrum. vriendelijk personeel en ruime kamer. Alleen de deuren gingen moeilijk dicht. Voor ons was dit hotel het minste van allemaal! Wel een lekker ontbijt erbij en de ligging was goed.

door Bianca Schellingerhout op 13-10-2014

Hotel ligt heel centraal. Maar daardoor is er veel geluidsoverlast als je aan de straat kant slaapt. Kamer had enkel glas, was aan de kleine kant en muf. Het hotel was wel goed onderhouden. Ontbijt bestond uit donuts. Maar de meeste tijd besteed je uiteindelijk in die geweldige stad.

door M.Koelewijn op 12-09-2014

Wij waren niet zo tevreden over dit hotel, veel lawaai van de gangen en de cable car! Gratis ontbijt is niet bijzonder, maar goed je hoeft niet met lege maag de deur uit. Kamer was niet erg netjes en alles was oud. Omgeving van het hotel was ook niet geweldig, niet de charme van downtown San Francisco.

door John Grobben op 25-08-2014

Groot maar zeer gunstig gelegen hotel. Keken vanuit de kamer op het draaipunt van de kabeltram. Wel erg lange rij voor de kabeltram, je kan ook naar pier 39 met de tram die over Market Street gaat. Ook een belevenis. Auto laten stallen was prijzig.

door Elly en Ina op 27-06-2014

Vriendelijk personeel. Kamers netjes en compleet, wel wat gehorig ontbijt kan je geen ontbijt noemen, maar je hoeft niet met lege maag de deur uit. Prima ligging, in het centrum, overal lopend te komen.

door J. Schipper op 13-06-2014

Hotel voldoet niet aan de moderne eisen, maar alles is wel aanwezig. Kleine kamer, gehorige gangen en een matige lobby en ontvangst. Een shuttle taxi naar SFO Airport kost 15usd pp. Positief is de centrale ligging in downtown San Francisco. Goed bereikbaar met BARTH (trein)

door Henk den Hoed op 02-11-2013

Dag van aankomst oude kamer slecht bed en douche. Plaats uitstekend bij begin Cabell Car. Na her inleveren van de camper twee nachten hebben gevraagd naar een opgeknapte kamer, deze was uitstekend. Voor het wegbrengen met een taxi naar de camper verhuurder moesten wij 25 dollar aan de receptie betalen en 100 dollar aan de chauffeur we voelde ons gepakt een stelletje afzetters na het terug brengen van de camper zijn we met een taxi voor 75 dollar naar het hotel gebracht een verschil van 50 dollar.

door R.F. Bouwmeister op 28-06-2013

Prima kamer, zelfs een croissantje en koffie staat gratis klaar 's ochtends, geen uitgebreid ontbijt oid. locatie is leuk bij de winkels, maar voor downtown moet je even lopen, en dat doe je alleen heen. de cabelcars zijn een optie, maar de wachttijd is lang, beter pak je de andere optie, de bus, hotel uit en recht, voor 2 dollar ben je bij de piers. autoservice is wel duur, 32 dollar per dag.

door richard@vanyperen.com op 22-03-2011

Geweldig hotel, mooie sfeer en uniek gelegen midden in de stad. Geen eigen ontbijt/restaurant, maar in SF is dit geen enkel probleem. Vriendelijk en behulpzaam personeel en vallet parking werkt prima. Ook internet beschikbaar.

door Martine op 14-07-2010

Erg moeilijk te vinden. Pas na uitstappen en het ophalen van een medewerker was valet parking mogelijk terwijl we midden op straat moesten staan. Erg krappe kamers en we werden nog net niet de weggejaagd bij vertrek. Gratis internet en koelkastje.

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!