International Palms Resort & Conf Ctr Cacoa Beach Cocoa Beach, Florida

Algemeen

Adres:
International Palms Resort & Conf Ctr Cacoa Beach
1300 North Atlantic Avenue
Cocoa Beach Florida 32931
Verenigde Staten

GPS-locatie:
28.33392334, -80.608917236

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 22-12-2015 door S.M. van Heck-Boswell

De ligging is leuk aan het strand. Maar verder is het een beetje vergane glorie. De kamers zijn vochtig en dat ruik je ook. Het lijkt schoon, maar als je de skirts van de bedden ziet..... Jammer dat je niet veel tips krijgt van het personeel. Ontbijt was ook marig en toch aan de prijs. Het is ook veel te koud in de ontbijtruimte, we zijn wel wat gewend in America met airco's, maar dit leek wel een vriezer. Kon ook niks aan gedaan worden na herhaaldelijk vragen. Een gedateerd hotel. Wat wel erg leuk was: marshmallows roosteren op de kampvuur plaatsen op het terrein. Ik vind het verder geen aanrader.

door Luuk Bos op 29-09-2014

Het resort, ligt mooi en er zijn veel faciliteiten maar de kamers zijn zo goor, muf en alles is verroest wat verroest kan zijn. Hele vieze airco,.

door Marielle Putters op 23-04-2014

Leuk zwembad voor kinderen. Leuk terrein, ook mogelijkheden om buiten te zitten. Kamers gedateerd. Badkamer was oud en bij gebruik van bad/douche komt er een sterke schimmelgeur in de badkamer te hangen. Goed ontbijtbuffet (apart betalen). Leuk restaurant bij het strand.

door J. Hoorn op 25-07-2013

Mooie locatie, strak aan het strand. Prima en gezellig!

door Viviana Fernandes op 21-04-2013

Wij vonden het hotel verouderd aanzien. Daarbij was het hotel vol Amerikaanse families/gezinnen. Dit maakte het een echt puur familiehotel waar je je als doortrekkend gezelschap niet echt in kan vinden. Kamer was donker, ouderwets, geen kluis, mini badkamer & geen koelkast. Pluspunt dat je zo (nadat je door het familierestaurant bent gelopen) op het strand bent. Ligging is niet centraal, ver (12km) van het centrum met restaurant en bars.

door D. Rijk op 05-10-2012

De plaatjes op internet zien er prima uit van het hotel. De receptie van het hotel zag er prima uit met vriendelijk personeel. De kamer daarentegen was erg slecht. Het hotelcomplex is opgedeeld in 4 laagbouw blokken, waar je op de begane grond en 1 hoog kamers had. Wij verbleven 1 dag en wel in het laatste blok vlakbij het strand. De kamer was erg klein en zag er smoezelig uit. Deurkozijnen waren verroest en onder de deur zat een grote spleet waar het licht onderdoor komt. Airco maakt meer geluid dan dat hij kou geeft. De badkamer is ook erg vies en klein. De locatie van het hotel is direct aan het strand. Echter is er op dat gedeelte van het strand niets te beleven. Daarnaast voelden we ons ‘s avonds niet veilig. Veel dronken mensen. De auto hebben we bij de receptie geparkeerd. Na 4 uur slapen hebben we snel onze spullen bij elkaar geraapt en hebben onze trip vervolgd naar het volgende plaatsje. Het positieve aan het verblijf was. Er zit een goed japans restaurant tegenover het hotel. Geen aanrader!

door D. Jager op 22-08-2012

Het hotel is vlakbij Kennedy Space Center. Daarom prima geschikt voor een nachtje. Strand is vlakbij. Verder niet veel te doen in de omgeving.

door F.J.L. Angevaren op 17-08-2012

Prima te doen, aan te bevelen

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!