Plantation Inn & Golf Resort Crystal River, Florida

Algemeen

Adres:
Plantation Inn & Golf Resort
9301 West Fort Island Trail
Crystal River Florida 34429
Verenigde Staten

GPS-locatie:
28.879026413, -82.588539124

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
door D. Rijk op 05-10-2012

Plantation Inn is een erg mooi, ruim opgezet hotel met Wellness Center. Ruime kamers, vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Het plaatsje is erg rustig. Een nadeel. Vanwege de ligging in de natuur zijn er erg veel muggen. We hadden 1 hotel overnachting. De ligging is prima voor het maken van een zwemtripje met zeekoeien. Dat is nl echt een aanrader. Boek wel een prive boot!

door Annemarie Drok op 18-07-2012

Dit hotel is mooi van de buitenkant en heeft vele ruime kamers. Er mag niet gerookt worden in dit hotel, maar wij kregen een stinkende rookkamer toegewezen die we per acuut geweigerd hebben. De nieuwe kamer stonk minder, maar was minder luxe ingericht. Niet echt een goede oplossing en zeker geen upgrade wat je toch mag verwachten in zo'n situatie. Personeel is onvriendelijk en totaal niet bereidwillig om je informatie te geven of ook maar 1 helpende hand toe te steken wanneer je iets niet kunt vinden. Het is een golfresort waar ook trainingen/congressen worden gegeven en niet leuk/gezellig voor gezinnen met kinderen. Veel te afgelegen in the middle of nowhere. Niet gegeten in het restaurant van dit hotel; te exclusief voor kinderen en daarnaast belachelijk hoge prijzen voor liflafjes en ook vanwege de algehele onvriendelijke sfeer die in het het hele hotel hangt.

Gratis WIFI doet het niet en je wordt min of meer gedwongen om tegen een zeer hoge uurprijs te betalen voor internetgebruik. Het kleine kamertje beneden bij de receptie (businesscenter) heeft een oude computer staan met een internetverbinding en is continue bezet. Er bevinden zich geen kluisjes op de kamer en de centrale mini-kluisjes bij de receptie kunnen niet eens een I-pad of grote fotocamera bergen.

Dit hotel is absoluut geen aanrader. Veel liever hadden we dan in een eenvoudiger, maar schoon en leuk Holiday Inn Hotel geslapen of in een Hilton Hotel waar de kwaliteit over de diverse locaties super stabiel is.

door F. Adriaansen op 07-06-2012

prima hotel, restaurant en zwembad ook ok.nette kamers.

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!