Quality Inn Miami Airport Doral Miami, Florida

Algemeen

Adres:
Quality Inn Miami Airport Doral
3959 NW 79th Avenue
Miami Florida 33166
Verenigde Staten

GPS-locatie:
25.822000504, -80.300102234

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 27-08-2018 door Linda en RJ

Fijn hotel. Ze waren op het moment dat wij er waren met een renovatie bezig. Hier niets van gemerkt. Wij hadden wat problemen met onze vliegtickets en daar werden wij heel prettig en vriendelijk mee geholpen door de dame achter de balie. Er was daarnaast inslag door onweer waardoor op sommige kamers de airco etc het niet deed. De dame die ons ingecheckt had kwam persoonlijk vragen of bij ons op de kamer alles in orde was. Het ontbijt is prima. Wel druk, waardoor je niet altijd in de eetzaal kunt zitten, of je moet gaan wachten op een tafeltje.

Bezocht op 16-07-2017 door Alberts

Familiekamers met 2 smalle tweepersoonsbedden. We waren moe en hebben goed geslapen, maar niet iets om langer te blijven. Badkamer en overige voorzieningen netjes. Ontbijt erg rommelig, zaaltje zat helemaal vol en alles werd in plastic opgediend. Prijs kwaliteit verhouding goed.

Bezocht op 17-08-2017 door A.H.G. in den Haak

Prima hotel, jammer is dat (zeker voor Camper huurders die om 11.00 uur hun camper moeten inleveren) ze geen mogelijkheid hebben voor de opslag van de koffers en we dus tot ca. 15.00 uur in het hotel moesten wachten totdat de kamer klaar was (in zekere zin verloren tijd). Verder prima opgepakt door het personeel

Bezocht op 02-09-2016 door patrick_van_duren@hotmail.com

De locatie is goed tov luchthaven en camper verhuur. Medewerkers waren klantgericht. Kamers waren niet schoon en gedateerd. Kleine en eenvoudige badkamer.

door Allan Drost op 02-05-2015

Uitstekende kamer, met twee kingsize bedden waar je heerlijk op ligt. Douche en de wc zijn schoon en worden dagelijks onderhouden met schone handdoeken. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Gratis parkeren, gratis wifi en gratis ontbijt. Het enige wat een beetje lastig is, is dat dit niet dicht tegen downtown Miami en Miami beach aan ligt. Dus een taxi is wat duurder en met openbaar vervoer ben je wat langer bezig. Maar de kosten van het hotel zijn wel wat lager!

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!