La Playa Beach & Golf Resort Naples, Florida

Algemeen

Adres:
La Playa Beach & Golf Resort
9891 Gulf Shore Drive
Naples Florida 34108
Verenigde Staten

GPS-locatie:
26.261476517, -81.824562073

Reviews (2)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
door D. Rijk op 05-10-2012

Luxe hotel. Ziet er erg mooi uit. Personeel is overdreven vriendelijk, echter en alleen voor het krijgen van een tip. Mooi zwembad. De kamer ziet er mooi uit en is erg ruim. Ook hadden we een dakterras. Het hotel ligt ongeveer 20minuten uit het centrum. Dus je kan de drukte zelf opzoeken. Betaald parkeren 30 dollar per dag.

door Annemarie Drok op 18-07-2012

Er zijn diverse (4) kleine mooie zwembadjes met ligbedden die met veel groen en luxe en barretjes zijn omgeven. Met tien passen lig je al op de ligbedden op het strand en heb je dezelfde hotelfaciliteiten. Heel luxe gevoel. Zeer kundig receptiepersoneel die met overzichtelijke folders en vergrote plattegrondjes uitleg geven wat je zoal kunt doen in de omgeving. De auto's worden keer op keer door portiers voor-/weg gereden en je blijft dus tip geven...

Wij hebben enorm genoten van dit hotel met aardig personeel en super grote mooie hotelkamers met balkon en grote badkamer en leefruimte. Stoffering en inrichting van de kamers zijn werkelijk prachtig!

Ontbijtbuffet in het weekend is een feest. En ook de algemene ruimten van dit hotel zijn luxe; waterfonteinen, betegelde grote doucheruimtes met handdoeken en shampoo (apart voor vrouwen/mannen), gekoeld water, overdekte veranda voor ontbijt of borrelen 's avonds met ondergaande zon, kampvuur met relaxstoelen etc.

Kortom; niet goedkoop, maar je krijgt ook echt waar voor je geld. Klein minpuntje: WIFI werkt vaker niet dan wel.

Review dit hotel
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!