Holiday Isle Oceanfront St. Augustine, Florida

Algemeen

Adres:
Holiday Isle Oceanfront
860 A1a Beach Blvd
St. Augustine Florida 32080
Verenigde Staten

GPS-locatie:
29.833000183, -81.273597717

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 19-10-2017 door H. van der Burg

Bij aankomst schrokken we al, het reclamebord van het hotel stond nog helemaal scheef na de orkaan terwijl overal de schade is hersteld moest dat hier nog duidelijk gebeuren. De verharding naar he hotel lijkt wel op ee derde wereldland, het zit vol kuilen en gaten en staat vol met water. Daarnaast zijn ze de voorzijde van het hotel,aan het verbouwen waardoor er geen lobby en ontbijtzalen e.d. zijn. Op,de kamer is alles verouderd en slecht onderhouden, de balkondeur sluit niet goed deze kier aan alle kanten en de badkraan klappert bij het openen en sluiten. Echt geen aanrader dit hotel. Enige pluspunt is zwembad met bar en strand wat bereikbaar is vanuit zwembad.

Bezocht op 09-08-2017 door romkem@zeelandnet.nl

Hotel met zwembad aan het strand. Wordt op dit moment verbouwd waardoor de receptie tijdelijk is ondergebracht in het hotel zelf. Kamers waarin wij zaten, waren al opgeknapt. Vriendelijke ontvangst bij de receptie (zeer behulpzaam).

door M. van Overveld op 25-09-2012

Opzich prima hotel met zwembad. Het hotel ligt perfect vlak bij het strand. Enig nadeel was het ongedierte bij 't zwembad (vliegen ed).

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!