Whiteface Lodge Lake Placid, New York

Algemeen

Adres:
Whiteface Lodge
7 Whiteface Inn Lane
Lake Placid New York 12946
Verenigde Staten

GPS-locatie:
44.276798248, -73.990898132

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
door J. Schuurman op 08-10-2014

De lodge is prachtig en heerlijk vertoeven. Het heeft veel weg van een luxe oord. Je hebt de mogelijkheid gebruik te maken van zwembaden, sauna's, bioscoop en overige luxe. Hier rekenen ze echter achteraf wel een vergoeding voor van (uit mijn hoofd 35 dollar p.p.). De kamers zijn luxe ingericht met eigen bubbelbad in de badkamer, wasmachine, haard en ingerichte keuken met vaatwasser, gasfornuis, koelkast, etc. Er uit eten gaan is geen aanrader. Het is duur en gezien de prijs helemaal niet bijzonder. Hier hebben wij ons erg op verkeken. Je mag gewoon je eigen producten meenemen naar je kamer, dit bevelen wij dan ook aan. Lekker zelf kokkerellen.

door I. Janssen op 04-10-2014

Dit hotel is super de luxe en van alle gemakken voorzien. Het hotel is pas enkele jaren oud maar in authentieke sfeer gebouwd met veel hout en natuurlijke materialen de sfeer is super en pas helemaal bij de omgeving. (Helaas betaal je wel een resort fee voor van 42 dollar per kamer per nacht, maar dat mag de pret niet drukken). Kamers zijn GROOT en vol luxe. Er is een sauna, enkele whirlpools, een binnen / buiten zwembad. Verder is er een heuse bioscoop (met popcorn) een bowling baan een luxe fitness zaal enz enz allemaal inbegrepen je krijg dus wel waar voor de resort fee.

door Gert Smits op 21-08-2014

Super de luxe hotel in de hoogste categorie. Goede ligging. Prachtig gebouw en mooie tuin. Minpuntje:extra fee is 42 dollar per nacht.

Review dit hotel
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!