Broadway Plaza Hotel New York, New York

Algemeen

Adres:
Broadway Plaza Hotel
1155 Broadway
New York New York 10001
Verenigde Staten

GPS-locatie:
40.750099182, -73.997001648

Reviews (1)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 23-07-2019 door Letschert

Dit hotel was voor ons een prettige verrassing. We hadden het vooral gekozen vanwege gunstige ligging aan "onze" metrolijn. De entree was goed verborgen omdat de winkels op de begane grond verbouwd werden. De lobby is vrij klein, maar de ontvangst was erg hartelijk. Wij hadden rechtstreeks bij het hotel gereserveerd en bij aankomst bleek alles te kloppen. We hadden een paar vragen over kamervoorkeuren gesteld op de reservering, en daar werd netjes op gereageerd door de receptiemedewerker.

De kamer was uitstekend. Door de "vreemde" vorm van het hotel, hadden we een kamer met een knik er in, waardoor we extra veel leefruimte voor 4 personen hadden. De badkamer was groot. De hygiëne in de kamer was prima.

Een extra voor dit hotel is dat er (bij de prijs inbegrepen) ontbijt geserveerd wordt. Er is een keuken / ontbijtruimte waar je 2 broodjes, een stuk fruit en koffie/thee/jus/melk kunt krijgen. Tip: neem dit mee naar de kamer de ontbijtruimte is er eigenlijk te krap voor om te blijven zitten. Koffie en thee zijn in die ruimte rond de klok gratis te krijgen.

Tip: hotel kan prima via Tioga geserveerd worden. Echter, bij ons was het voor 4 nachten goedkoper om rechtstreeks te boeken wegens een internetaanbieding. Doe wat je zelf het meest comfortabel vindt. Tioga ging er erg flexibel mee om: hulde.

Aan 6th Ave, ong. 1 blok van het hotel, zit een goede supermarkt: Fairway Market Chelsea. We aten overdag warm in de stad en haalden ons avondeten en drinken bij de supermarkt.

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!