The New Yorker Hotel New York, New York

Algemeen

Adres:
The New Yorker Hotel
481 Eighth Avenue and 34 Street
New York New York 10001
Verenigde Staten

GPS-locatie:
40.750099182, -73.997001648

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 04-09-2017 door H.W. van Koeveringe

Het uitstekende hotel staat heel centraal en bijna bij de uitgang van PEN station het eindstation van de trein vanaf het vliegveld. Op Schiphol Yorker hotel intypen en niet The New Yorker Je kunt uitstekend met de trein i.p.v. een taxi Veel sneller en goedkoper. 20 min reistijd

Bezocht op 04-08-2017 door ac-stam@quicknet.nl

Prima Hotel en goed centraal gelegen

Bezocht op 25-07-2017 door coen.moira.rijks@gmail.com

Kleine kamer maar wel een goede ligging!

Bezocht op 19-07-2017 door cintjan.griffioen@versatel.nl

Goed hotel midden in Manhatten naast Pennsylvania metro- en trein station. Hierdoor goed per metro bereikbaar vanaf JFK airport en ook per trein bereikbaar vanaf Newark airport. Geweldig uitgangspunt voor het per voet verkennen van Manhattan tot aan Central Park. Alle bezienswaardigheden goed bereikbaar per metro. Verder prima kamers zoals je in deze prijsklasse mag verwachten. Geen complementary breakfast.

Bezocht op 07-08-2017 door M vd Krogt

Wij (2 volwassenen en 2 tieners van 16 en 18 jaar) hebben in aug 2017 voor drie nachten dit hotel bezocht. Fijn hotel, wij kwamen vanuit Middleton (waar we de camper bij Road Bear weer hadden ingeleverd), met de trein naar New York. In Pennstation uitgestapt: binnen 5 minuutjes liepen we naar het hotel. Vriendelijk geholpen bij de receptie. De inchecktijd was eigenlijk pas 16.00, maar toen wij om 13.00 incheckten mochten we al naar onze kamer. Mooie ruime kamer. Fijne bedden, we hebben heerlijk geslapen. Bedden zijn wel aan de korte kant. Helaas hadden wij geen geweldig uitzicht, maar dat is geen probleem, want we waren er alleen maar om te slapen. Op internet lees je in veel reviews dat de kamers klein zijn, maar dat hebben zeker niet zo ervaren. Met 4 (bijna) volwassen hadden we meer dan genoeg ruimte: twee badkamers aan beide zijden van de kamer, een bureautje, kasten om de kleren in op te bergen.

Dichtbij het hotel liggen om de hoek twee metrostations waar we veel mee gereisd hebben. Hotel ligt verder erg centraal, zodat Times Square en Empire State Building te voet snel te bereiken zijn. Vanuit de lobby kun je (24 uur) terecht bij restaurant Tick -Tock, waar je lekker kunt ontbijten/lunchen. Het is een duur hotel, maar ja, down town Manhattan, wat wil je? Volop beveiliging: je moest de kamersleutel laten zien om naar de lift te mogen. Prima. Verder gratis gebruik van High-Speed internet en wij mochten kostenloos bellen met "any country in the world". Uitchecken gaat snel en gemakkelijk door 's ochtends 1 telefoontje richting receptie. Indien nog een keertje New York: wij boeken dit hotel weer!

Bezocht op 05-07-2015 door G.M. van den Berg

Prachtig hotel, midden in Manhattan. Je bent meteen helemaal IN New York. Vlak bij metrostation. Wij sliepen op de 32e etage en kregen meteen een prachtig uitzicht erbij.

Review dit hotel
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!