The New Yorker New York, New York

Algemeen

Adres:
The New Yorker
481 Eighth Avenue And 34 Street
New York New York 10001
Verenigde Staten

GPS-locatie:
40.752189636, -73.993461609

Reviews (1)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
door Annemarie Drok op 18-07-2012

Dit hotel is qua kamers niet luxe (eerder gedateerd) en klein. De foto's in de folder en op internet zijn beetje misleidend...

De kamers zouden enkele jaren geleden volledig gerenoveerd zijn, maar dat is niet veel verder gekomen dan een likje verf en soms een nieuwe wasbak. De bedden zijn klein/kort voor Nederlandse begrippen. Vrij gehorige kamers met WC/douche onder en boven de eigen kamer (flatgebouw). Er zijn veel liften die je snel naar de juiste verdieping manouvreren. De algemene ruimtes/gangen op de diverse verdiepingen zijn kaal qua aankleding en bevatten weinig tot geen faciliteiten. De lobby van het hotel is wel mooi/luxe en doet het qua uitstraling goed bij aankomst...

In- en uitchecken bij dit hotel duurt vrij lang bij de receptie; grote wachtrijen van 30min of langer en weinig systematiek om grote groepen mensen efficient te kunnen inchecken.

De ligging van dit hotel is echter weer super fijn, want midden in het centrum van Manhattan bij of metro, hop on-/off dubbeldekkers, eettentjes, zo goed als om de hoek Macy's, Wold Trade Center etc.

Een verrassing is het Tick Tock restaurant onderin het hotel met 24 uurs service voor ontbijt, lunch, diner, snacks, drinken etc. Zeer betaalbaar en erg goede kwaliteit en dat komt omdat het niet bij het hotel hoort en ook eigen straatingang heeft. Je gaat hier keer op keer naar terug als hotelgast en/of passant en de bediening van Tick Tock is snel & vriendelijk.

WIFI verbinding op de hotelkamer is goed; in de lobby minder. Lastig is dat er geen kluisjes op de kamer zijn. We waren blij met ons in Nederland gekochtte Capitool compactboekje New York en de gelamineerde opvouwbare ANWB plattegrond van deze grote stad.

Al met al krijgt dit hotel toch de waardering goed en dat komt met name door de gunstige ligging van dit hotel en niet in de laatste plaats door het aanwezige 24uurs Tick Tock restaurant.

Review dit hotel
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!